{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Hyundai "Brazil World Cup" karavan u Tuzli

21.3.2014. u 10:41
0
0
Hyundai "Brazil World Cup" karavan u Tuzli
0
Hyundai "Brazil World Cup" karavan u Tuzli
Nakon Mostara, građani Tuzle imati će priliku da budu dio Hyundaievog „Brazil World Cup“ karavana.
Mostar kao prvo odredište pokazao je izuzetno interesovanje za ovu manifestaciju, a najviše interesovanja građani Mostara su pokazali za i30, ix35 i Santa Fe koji su ujedno i Hyundaievi najprodavaniji modeli kako kod nas tako i u ostalim evropskim zemljama.

Tuzlaci će 21. i 22. marta (petak i subota) na platou tržnog centra Merkator imati priliku da testiraju Hyundai vozila, i da budu dio ovog veličanstvenog Hyundaievog putovanja koje se odvija u zemljama širom svijeta. Možda baš neko od vas bude sretni dobitnik ovog veličanstvenog putovanja koje pored hotelskog smještaja, avio karata uključuje i Hyundaiev ekskluzivni hospitality program, a za one s malo sreće svakako postoje utješne nagrade.

Pravo na učešće u nagradnoj igri, odnosno testnoj vožnji imaju svi zainteresirani koji od 15. marta do 10. maja obave testnu vožnju sa željenim vozilom u bilo kojem od ovlaštenih Hyundai prodajnih centara u Bosni i Hercegovini, uz preduslov da posjeduju validnu vozačku dozvolu i minimalno tri godine vozačkog iskustva, u ovom slučaju to je salon u Tuzli koji se nalazi u Zgradi VGT Osiguranja.

Pozivamo sve na druženje u Tuzli, iskoristite priliku i iskušajte svoju sreću. Testne vožnje i zvanični početak promovisanja nagradne igre počinje od 10.00 sati, a traje do 18.00 sati. Naravno ukoliko neko od zainteresiranih ne bude u mogućnosti da dođe u ove dane svakako testne vožnje će moći obaviti prijavom i dolaskom u naš salon u Tuzli.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Kupio/la bih električni automobil:
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: