Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nece vw propasti ...ali ce zasigurno pretrpjeti velike gubitke, usporit ce prodaja, tehnologija usporiti...dok ce druge kompanije tipa Toyote, BMW, Mercedesa profitirati. Uvijek smo se pitali zasto vw nema problema sa EGR ventilima, partikel filetrima i sl., gdje recimo francuska auta imaju itekako problema. Odgovor je izasao na vidjelo.
ma ovo ce ih unazaditi najmanje 10godina vjerovatno ce biti smanjen budzet za inovaciju novi tehnologija plus dok se vrati povjerenje kupaca ogromni gubitci plus nisu dobili kaznu od europe mada mislim da ce se izvuci sa kaznom na podrucju europe koliko god europa izhleda rigorozno po pitanju zastite okoline toliko je i korumpirana mislim da ce Merkel izlobirat neku smijesnu kaznu za podrucje EU....
ne vidim razlog da ne bude povrata auta ako su tojota mercedes a klasa i jos neki povlacili aute i radili remont zasto bi ww bio izuzetak... mene samo interesuje kako ce reagovat EU ako bude slicno kao u USA kljuc u bravu ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
ok vw je razotkriven...idemo dalje,ko je sljedeći? sumnjam da su jedini...
Koreja, francuska, mozda I u some dvoristu Sta otkriju
Koreja, francuska, mozda I u some dvoristu Sta otkriju
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ma kakav accelor mittal... treba vidjeti da u zenici možda nema previše golfova...
naši političari po nama seru, prde, istresaju se... bez ikakvih filtera
...........
Švaba-raus
Gorazde na aparatima
Ma nece supcima nista biti
preselite se u sarajevo mi volimo njemacku i ww bujrum
nije vw samo wolfsburg passat se pravi u emdenu.
Биједно возило за биједу. Само фукара Фолксваген вози.
E kad se i ja sa srbinom slažem...
ма хајде човјече људи смо, нисмо вукови :)
Bez BH Telekoma porodice SDA funkcionera bi propale
Elektroprivreda, elektroprenos, bingo, carinska skladista
I vodovod, toplane, sluzba za ovo sluzba za ono
bas ovi ameri hoce da sjebu svabe hm..
Nisu uspjeli45, pa pokusavaju oper
kako li nisu
The Wolfsburg VW plant is the biggest car plant in the world VW has 12.9% of the world passenger car market The VW Group operates 119 production plants in 31 countries 592,586 VW employees worldwide produce nearly 41,000 vehicles every day VW vehicles are sold in 153 countries Činjenice skinute sa današnje USA štampe. Ovakva kompanija ne propada tako lako. Njihov advokatski tim će sigurno pronaći način kako da prodju sa najmanjom štetom/gubitkom. Sporni softver ništa nije "lagao",samo nije davao identične podatke u svim fazama rada motora itd...itd.... Još ćemo se mi naslušati o ovim "skandalima".
kako bolan nije lagao haha slazem se da ce se advokati boriti kao lavovi, da ce ovo biti mozda najskuplje sudzenje na.svijetu... ali prijatelju ovo je klasicna prevara i izbjegavanje zakona o izduvnim gasovima...
Koliko su svabe gradova s*** u evropi pa vala neka i vas nesto sjebe. Okusajte svoju medicinu.
Da su u bosni nebi se nista promjenilo kod nas svaki dan lazi plasiraju niko ostavke ne daje :)
A kod nas stalno firme propadaju, propale su i prosjecni gradjanin opet glasa za istu bagru...