Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjetim se odmah djetinjstva i komse iz ulice koji ga je vozio, krupan, jedva stane, sjediste povuceno nazad do kraja, desna ruka na volanu, lijevi lakat kroz prozor i obavezno sarafciger na leptir staklu
Hvala ovoj redakciji novinara a i ostalih medijskih kuca koje nas nisu obavijestile da ce se ovo danas organizirati da možemo ranije isplanirati i pogledati ovaj skup sa porodicom.
Svaka Vama čast, ali ipak ostaje više nas koji smo za mržnju! Nismo džabe referendurili 92, da se riješimo tegobe duge, da ugasimo Jugu, I odemo slobodni na cugu. Bolje da nama rukovodi englez ili njemac, Nego neki drugi jugoslovenac. Bolje da mi je neko iz daleke Virdžinije brat, nego da sa Srbinom ili Hrvatom, moram o ljubavi s.at.
Fadil Kadic i njegov abarth najbolji
Fico krs, gumigeling stalno puca, spor, mal, neudoban, ali eto simbol jednog vremena kada se manje imalo, ali sretnije zivjelo.
Upravo to. Fićo je samo simbol vremena i u tom kontekstu je vrijedan spomena. JB Tito se vozio u 'mečki' a ne u Fići.
Fića
Ma nije, zdravo je spavati na49 stepeni, mokar ko čep… samo suplja svega mi
Imam pitanje: Danas kada više nema benzina od 86 oktana, kako se vlasnici fiće snalaze, pošto sam čitao da se od benzina većeg oktanskog broja njegov motor pregrijava?
Postoje aditivi za konverziju goriva; a druga je mogućnost da se dorade sjedišta ventila u glavi motora, odnosno da se ubace čelične košuljice za sjedišta ventila i koristi se sadašnji benzin. Drago rješenje je bolje; međutim, mislim da konverzija glave motora košta i trebalo bi naći znalca da to uradi.
Lijepo, ovu tradiciju treba odrzavati.
Bila je i Z850
Svaki auto služi da te prebaci sa tačke A do tačke B. Fićo je to mogao bolje i jeftinije od mnogo skupljih auta pogotovo po makadamu i ostalim brdskim stazama stazama.
Fićo
Ja sam se u Figuaru otiso rodit u bolnicu.
...i ja isto ! 😁 '80
Ja sam koju godinu mladji, da smo zivi i zdravi sto Bajaga kaze.
ne.
kako bi ga komsinica sad u mene provozala