Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mrzim kad kupim nešto i Klix mi to objavi da svi znaju.
Kupovinom npr. ovog Ferarija ljudi ne kupuju ni snagu u konjima ni ubrzanje do stotke ni maksimalnu brzinu niti komfor u autu, jednostavno pokušavaju kupiti status, ugled, da budu jedinstveni,npr. ovaj prvi vlasnik posjeduje auto 17.god. a prešo 2000 km, nevjerujem da ga je kupio zato što mu je taj auto potreban, nego da se pokuša dokazati da je on jedan od 400. na planeti.
I ti otkrio toplu vodu.
Sad bosnjo reci...ja budala tolike pare za staro auto. .bolje da je kupio golfa il skodu😂
Kljuc uspjeha je na slici br. 8
Imam jedan skoro pa identican kupio ga samo radi ljubomorni susjeda😍😎
Uvijek bih izabrao neku moćnu S klasu, sa brabusovom doradom prije ovog Ferrarija. Ubrzanje do 100 kmh identično a za 5 puta manje para dobiješ pravo auto sa svim mogućim opcijama.
@DamirS Nemas ti ni za golfa dvojku
@DamirS Postoji razlog zašto će ovaj nekad vrijediti i 5 miliona eura, a ta s klasa brabus će vrijediti 10 hiljada eura.
Koja je razlika iznedju Golfa Sport i obicnoga,kaze da sport ima nazad tenisku lopticu.
Trulja.
Ferrari laze kad kaze da ih ima samo 400, ali svi brendovi to rade. Svaki 400ti je dobio plaketu 400/400 a prodali su oni jos tih 😂 nebitno, auto je prelijepo ali zadnji ferrari koji je enzo odobrio bio je F40
@VolimMostar Koji debilizam. Pa razumiješ li koliko ta auta koštaju i do kakvog bi skandala došlo kada bi se pronašla dva auta pod istim serijskim brojem?
Lako ga je napravit za milion ,de napravi novo za 16 milja
Lamborghini ili Ferrari? Koji je Vama bolji,pisite u komentar?
@Plunnky Kada bi mogao da biram bilo koje auto, to bi bio BMW 507.
@Plunnky Eto narod imAo priliku da se navoza i jednog i drugog, pa će da komentariše.
Mašinaaaaa
@Twenty4Seven I ti si dio hobotnice.Ako neko 'odrZaje' ove dzukele na vlasti, to mozes samo biti ti.Ti si isto dio rjesenja, ako izadjes na proteste, a mozes biti i dio problema ako 'podrZAjes' iste.Rekao sam ti, pojedi kokice i na ulicu!