Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mom je komšiji svinja pojela blatobran jednog ovakvog trabanta
Trabant, plasticno auto. Udaris Trabantom pjesaka, pogine vozac
Svjedoci ste velikih namjestanja utakmica u posljednje vrijeme , svjedoci ste namjestenih utakmica dinama i lokomotive kao i hajduka , koji ovim putem popravljaju svoja finansijska stanja . Najvise se namjesta (sto mozete provjeriti na nasoj stranici i vidjeti nove dokaze) u posljednjim kolima slabijih nogometnih liga i mi takve informacije imamo za 07.06.2014.godine , imamo dvije informacije o namjestenim utakmicama i prolazi 100% sigurno a tecaj je @120,00 . Vrlo je lahko namjestiti utakmice u posljednjim kolima posebno kada se prate samo oni u vrhu i pocetak svjetskog prvenstva. za vise informacija o svemu ovome posjetite nas na : NAMJESTANJA.ML
Kod mene ga komsija i dan danas vozi, malo je auto na svoju ruku XD
Ko ga je tad iskeširao on ga i dan danas polira haha
http://www.youtube.com/watch?v=NFVhfpzxFjI
Eh da mi je jedan , pa da kuliram sa njim :)
...das auto :)
..imao priliku vozit jednog...kad dvotaktna zvijer zabrunda, pa u trećoj ufati 40-50...pa sukne u četvrtoj na 80...80 i neke na semaforu kod muzeja revolucije, ladno ostavio novog g2 na semaforu :)
...hitler paša...istinit događaj...dečko u dvici je imao dvije cure...od silne želje da se "pokaže" jednostavno je loše startao...toiko loše da ga je dvotaktaš ostavio za sobom :) ...pored mene je sjedio jaran, vlasnik tog trabija, koji me ko brata rođenog izljubio nakon toga :))
PRIKAŽI ODGOVORE (4)