Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Švabo zakon
Jooj da se ovi nasi majmuni politicari hoce izviniti izasta na svijetu, bili bi mi drazi. Hvala lijepo gosn Direktor i nadamo se da necete vise gaziti po zivcima nas Balkanaca kojima su granice i nacionalni identitet vazniji i od samoga zivota: naseg i zivota naseg komsije. fala jos jednom. P.S. dobar mi onaj C5, imal kakva akcija?
Baba jel lokal 116? Mogu li u program? Baba baba.... hahahahaha
fino, haj da i cujemo da ambasador radi nesto, tako i treba.nadam se da ce nece na ovom zadrzati.
nije trebalo slati protestno pismo nego samo poraditi na tome da se smanji marketing itd. Citroena ------ prema njihovoj karti naravno. Ali treba imati jaja za to.
@k1k1 nisu oni nas branili od c.tnika nego su brojali gr@nate
hajd nedirajte francuze, znate li koliko je francuza poginulo u BiH braneći nas od četnika? a Citroen - VOZDRA hahaha
oni ce to raditi sve dok krvavo neplate to, dakle bombardovati sva predstavnistva citroena u bosni i hrvatskoj pa da vidimo onda hoce li isto ucinuti
vozam svastiku VW a citroen za mene ne postoji tako da za izvinjenja nema potrebe.....
satro se izvinjava, ma znali ste vi za djubre jedno francusko !!!! suck my big cock french asshole....
to je mapa francoa miterana koja je bila obecana pa je nesto negdje zapelo
Ja vedovno pvedajem na Sorbonu! A i \"sajkache\" je nosila stara Francuska vojska!hohohoho hmm
cudi me da nisu rekli da je direktor Citroën-a, Frederica Banzeta, clan srpske akademije nauka i umetnosti. jos ce ga seselj zvati za svjedoka, a ne bi me cudilo i da je neki aranzman i sa karadzicem potpisao
a pazi srbije sto se siri :) kad ne mogu ratovima i na silu onda preko citroena ccc :D
A dje je Luxemburg?!?