|

Citroen s C-42 salonom upalio Božićnu čaroliju

Citroen s C-42 salonom upalio Božićnu čaroliju
7
Klix.ba
20.12.2014. u 10:17
2
komentara
7

dijeljenja
Citroen s C-42 salonom upalio Božićnu čaroliju
Citroen je upalio Božićna svjetla na izlogu svog C-42 salona, na najpoznatijoj pariškoj aveniji Champs-Elysées, za novu sezonu krajem godine "Happy Christmas (R)evolution".
Pročelje salona je ukrašeno svečanom svjetlosnom animacijom, dok je konceptualno božićno drvce smješteno u prizemlju. Posjetitelji mogu doživjeti ugođaj Božića, uživati u specijalnim instalacijama, poput tobogana na 4 sprata "Twist Inside CITROËN" i kupovati poklone u butiku CITROËN.

Kako se približava Božić, CITROËN za tu priliku skreće pažnju na svoj izlog C_42 na poznatoj aveniji Champs-Elysées u Parizu, s jedinstvenim osvjetljenjem pročelja u ritmu "Happy Christmas (R)evolution". To je također prilika za izlaganje konceptualnog božićnog drvca u unutrašnjosti, koji preuzima temu zaobljenih kutija, viđenih na štandu marke CITROËN.


Kako bi dodatno doživjeli Božić, posjetitelji imaju mogućnost doživjeti uzbuđenje s toboganom "Twist Inside CITROËN". Gigantski tobogan od 26m visine i 63m dužine omogućava spuštanje od zadnje etaže do podruma u nekoliko sekundi. Ova vrtoglava spirala predstavlja arhitektonski podvig i izvor emocija koji će izmamiti osmijeh onima koji ga probaju. Također je kao nadopuna u C_42, predložena animacija WTCC prvenstva "Speed Experience" koja vam omogućava da se suočite s brzinom, kao i virtualna partija stolnog tenisa s animacijom "Airbump®"

Također, posjetitelji mogu pronaći u butiku ideje za originalne poklone za cijelu porodicu. Butik nudi bogatu gamu proizvoda kroz četiri kolekcije: CITROËN, HERITAGE, RACING&SPORT i MINIJATURE&IGRAČKE.
Prijavi grešku


Komentari (2)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...