Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poštujemo mi svoju prelijepu Zemlju, ali ne želimo da poštujemo trenutnu Državu. Niko ne mrzi prirodne ljepote ove zemlje, nego ove mazohiste što nam uništiše državu.
@nistavamnevalja ma vala ne poštujemo, dovoljno je da pogledaš rijeke poslije poplava. Odron smo od nacije. A kakva nacija takvi i političari, realno. Lp
@Ark A i ta ti je vala na mjestu.
Bosna se najvise voli sa strane, tako je uvijek bilo, iz Njemacke, Austrije, Svedske, a u ovom slucaju Novog Zelanda. Pokusaj ti mjesec dana izgurati sa 600 KM
nije sve tako crno u Venecueli rade za 7 dolara mjesecno a proizvodi kostaju kao kod nas...
@DokumentarciOnlineYT I to ti mozda da alibi da frljaknes kesu sa smecem u rijeku iz koje ce tvoje dijete piti vodu. Bravo !
Poštujem ja, a ti odjebaus s tim motorom s mojih planina, pješke su svi dobro došli... ljudi nemate pojma koja je to buka kada par njih s ovakvim motorima prolaze preko planina...
@thewhisper....simfonija za uši 😂😂😂😂😂pozzz stara handrmoljo 😉
E yjebeš ga Krise. Nije ga vozio sveti sava a ni rvatiću u doba austoruagarske pa kog briga za ovu zemlju?
Ima BiH potencijal u mnogocemu, ali vlast to ne zna iskoristiti (a i ne zanima je).
Mrš s motorima s naših planina. Hvala.
Ovaj narod ne postuje nikoga. Kad su u BiH ne mrdnu nigdje, a onda kad odu u Njemacku salju slike sa raznih planina i govore "jest lijepa zemlja". Bosanci su takvi da vise vole trenutni uspjeh u njemackoj nego da se potrude pa da im zemlja za 10 godina izgleda bolje. Nemamo ni identiteta, ni postovanja. Novi Romi u najavi. Samo se raseljavamo.
Od kamenog doba preko rimljana svi su htjeli osvojiti ovu prekrasnu zemlju i zato nam i danas nedaju mirno da živimo jer netko hoće ovo područje za sebe a domicilno stanovništvo nek se raseli po bijelom svijetu, to im je uvijek bio cilj.
I ovi stranci stalno nesto palamude. Pa sto ne ostanes kad je svi fino i prelijepo.
..... ja , eto ti nam reci !!!!
ni jedna normalna zemlja ne dozvoljava vožnju motornim vozilima po planinama. zato su i došli u ovu zemlju bezzakonja.
Imal gdje da ne serete, kakvo bolesno drustvo... citam I cudim se! Inace dobar sport, enduro je I u biciklizmu sve popularniji..
gays
100%
dodji ti vamo pa je postuj