|

Bosanskohercegovački servisi među 100 najboljih

Bosanskohercegovački servisi među 100 najboljih
0
Klix.ba
22.8.2017. u 07:40
14
komentara
0

dijeljenja
Bosanskohercegovački servisi među 100 najboljih
Volkswagen AG je je i ove godine odabrao i nagradio svojih 100 najboljih evropskih servisnih partnera sa prestižnom nagradom za kvalitet "Volkswagen Service Quality Award" (VSQA).
Nagrade su dodjeljene onim servisnim radionicama koje su u proteklih 12 mjeseci imale najbolju kvalitetu servisne usluge i najbolje rezultate u segmentu vezivanja kupca i njegovog zadovoljstva. Volkswagen Service Quality Award nagrada počela se dodjeljivati 2008. godine.

Predstavnici Volkswagen AG, gđa Desire Grauer i gosp. Henning Campe, dodijelili su zajedno sa bosanskohercegovačkim importerom za marku Volkswagen-Porsche BH, plakete za ostvareni rezultat u 2016.godini."Porsche BH je ponosan na činjenicu da se svake godine u top 100 evropskih servisa nađu i naši Volkswagen servisi. Među najboljih 100 Volkswagen servisa u Evropi, za 2016.godinu, našla su se i 2 bosanskohercegovačka trgovca: Porsche Sarajevo kao servis sa najboljim pomakom u kvalitetu (najveće poboljšanje), te servisno osoblje Auto centra CMV (nagradu su dobili uposlenici radeći za prethodnog vlasnika), kao Volkswagenov servis sa najboljom kvalitetom usluge u protekloj godini“, istakao je Omer Kozadra - rukovodilac Postprodaje Porsche BH.

"Raduje nas činjenica da je naš ovlašteni servisni partner, auto servis CMV iz Viteza preuzeo kompletno osoblje od prijašnjeg Volkswagenovog partnera u srednjoj Bosni te da smo nagradu mogli predati u „prave ruke“ – onima koji su ostvarili najbolji kontakt sa krajnjim kupcem tokom 2016.godine, na čemu im i ovom prilikom čestitamo. Porsche BH će i ubuduće veliku pažnju posvećivati edukaciji i usavršavanju kako svojih uposlenika tako i svojih ovlaštenih servisnih partnera i sigurni smo da ćemo se ponovo naredne godine naći među najboljih 100 Volkswagen servisa“, dodaje Kozadra.
Prijavi grešku


Komentari (14)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...