{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Bosanskohercegovački servisi među 100 najboljih

22.8.2017. u 07:40
0
14
Bosanskohercegovački servisi među 100 najboljih
0
Bosanskohercegovački servisi među 100 najboljih
Volkswagen AG je je i ove godine odabrao i nagradio svojih 100 najboljih evropskih servisnih partnera sa prestižnom nagradom za kvalitet "Volkswagen Service Quality Award" (VSQA).
Nagrade su dodjeljene onim servisnim radionicama koje su u proteklih 12 mjeseci imale najbolju kvalitetu servisne usluge i najbolje rezultate u segmentu vezivanja kupca i njegovog zadovoljstva. Volkswagen Service Quality Award nagrada počela se dodjeljivati 2008. godine.

Predstavnici Volkswagen AG, gđa Desire Grauer i gosp. Henning Campe, dodijelili su zajedno sa bosanskohercegovačkim importerom za marku Volkswagen-Porsche BH, plakete za ostvareni rezultat u 2016.godini."Porsche BH je ponosan na činjenicu da se svake godine u top 100 evropskih servisa nađu i naši Volkswagen servisi. Među najboljih 100 Volkswagen servisa u Evropi, za 2016.godinu, našla su se i 2 bosanskohercegovačka trgovca: Porsche Sarajevo kao servis sa najboljim pomakom u kvalitetu (najveće poboljšanje), te servisno osoblje Auto centra CMV (nagradu su dobili uposlenici radeći za prethodnog vlasnika), kao Volkswagenov servis sa najboljom kvalitetom usluge u protekloj godini“, istakao je Omer Kozadra - rukovodilac Postprodaje Porsche BH.

"Raduje nas činjenica da je naš ovlašteni servisni partner, auto servis CMV iz Viteza preuzeo kompletno osoblje od prijašnjeg Volkswagenovog partnera u srednjoj Bosni te da smo nagradu mogli predati u „prave ruke“ – onima koji su ostvarili najbolji kontakt sa krajnjim kupcem tokom 2016.godine, na čemu im i ovom prilikom čestitamo. Porsche BH će i ubuduće veliku pažnju posvećivati edukaciji i usavršavanju kako svojih uposlenika tako i svojih ovlaštenih servisnih partnera i sigurni smo da ćemo se ponovo naredne godine naći među najboljih 100 Volkswagen servisa“, dodaje Kozadra.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Kupio/la bih električni automobil:
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: