|

Bezbrižno na put uz Renault Assistance

Bezbrižno na put uz Renault Assistance
0
S
Sarajevo-x.com
26.12.2011. u 15:45
5
komentara
0

dijeljenja
Bezbrižno na put uz Renault Assistance
Stiglo je vrijeme zimskih praznika i putovanja, koje može prirediti brojna iznenađenja, ali i neugodnosti. Renault stoga još jednom podsjeća vlasnike Renault i Dacia automobila u Bosni i Hercegovini, a koji se nalaze u garantnom roku, na jedinstvenu uslugu besplatne pomoći na cesti, uz koju putovanje Renault automobilom postaje bezbrižno i oslobođeno nepotrebnog stresa.
U slučajevima kada vozilo ostane u nepokretnom stanju zbog kvara kao posljedice tvorničke greške, a koju pokriva opća Renault, odnosno Dacia garancija ili zbog kvara kao posljedice greške za koju je odgovoran vozač, sve što treba jeste pozvati Renault Assistance besplatni telefon 0800 202 66 u Bosni i Hercegovini, odnosno +387 33 261 261 iz inozemstva. Usluga je dostupna 24 sata na dan, 365 dana u godini na svim evropskim cestama.

Za sve kvarove koji su posljedica tvorničke greške, koju pokriva opća Renault, odnosno Dacia garancija, Renault Assistance nudi popravak na mjestu ili vuču vozila do ovlaštenog servisa, pri čemu vozač i njegovi saputnici imaju pravo na nastavak putovanja ili povratak u mjesto stanovanja odgovarajućim prijevoznim sredstvom. Ukoliko je za popravak vozila potrebno više od šest sati ili ga je nemoguće popraviti u toku dana, dostupna je i opcija besplatnog korištenja zamjenskog vozila ili smještaja.

Za sve kvarove koji su posljedica greške za koju je odgovoran vozač, Renault Assistance nudi uslugu besplatnog popravka na mjestu nastanka kvara, odnosno besplatnu vuču do najbližeg Renault ili Dacia servisa, u slučaju da popravak nije moguće izvršiti na mjestu događaja.

Renault Assistance dostupan je u sljedećim evropskim državama: Andora, Austrija, Belgija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Češka, Danska, Finska, Francuska, Grčka, Hrvatska, Holandija, Irska, Island, Italija, Latvija, Lihtenštajn, Litva, Luksemburg, Mađarska, Makedonija, Malta, Monako, Norveška, Njemačka, Poljska, Portugal, San Marino, Slovačka, Slovenija, Srbija, Španija, Švedska, Švicarska i Velika Britanija.
Prijavi grešku


Komentari (5)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...