Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gomila Facebook preporuka ove vijesti. niko ne vozi renault??
Jarane izadji malo van BH, na autocestama u Evropi nećeš vidjeti renaulta da je zaglavio negdje na pomoćnoj traci i nervoznog vlasnika ...za razliku od ostalih popularnih marki u BiH. Što se tiče gay stvari tvoj je problem što imaš potrebu da se k.rčiš al nemaš sa čim pa onda pokušavaš makar sa autom!
Pa samo za krš gay shit car kao što je ranault i treba ova pomoć jer stalno se kvare i gore sami od sebe. nema gorih kola od francuskih
JE LI LI BRZO GORI?
evo i reklame, koja uslijedi kada se nahvali sve sto se moze nahvaliti iz renaulta :)