{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Zamjena ulja za 79,99 KM

S
1.2.2012. u 13:55
0
15
Zamjena ulja za 79,99 KM
0
Zamjena ulja za 79,99 KM
Renault i Dacia ponovo misle na vlasnike svojih automobila u Bosni i Hercegovini. U okviru nove servisne akcije, koja traje do kraja februara, ovlašteni Renault i Dacia servisi nude besplatan kontrolni pregled cijelog vozila po najvišim standardima.
Pored detaljnog pregleda vozila, vlasnici Renault i Dacia vozila mogu izvršiti i zamjenu ulja i uljnog filtera po jedinstvenoj fiksnoj cijeni od 79,99 KM, a u koju je uključeno 5 litara ulja 10w40, bakrena podloška, filter ulja i troškovi rada. Iz Renaulta podsjećaju da je češća zamjena ulja u zimskom periodu više nego preporučljiva, zbog dodatnih naprezanja motora prilikom hladnog starta i generalno otežane eksploatacije.

Osim pregleda vozila i zamjene ulja, u sklopu ove servisne akcije, vlasnici Renault i Dacia vozila, mogu ostvariti i popust od 25 posto prilikom ugradnje originalnih amortizera, odnosno prilikom zamjene sva četiri amortizera plaća se cijena za samo tri amortizera, a četvrti se dobija gratis. Treba imatu na umu da ispravnost amortizera uveliko utiče na stabilnost i kočenje automobila, odnosno cjelokupnu sigurnost vožnje.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Kupio/la bih električni automobil:
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: