|

Peugeot zimska servisna akcija

Peugeot zimska servisna akcija
0
S
Sarajevo-x.com
20.2.2012. u 21:50
1
komentara
0

dijeljenja
U sklopu zimske akcije koja traje do 11.03.2012. godine, Peugeot u svojim ovlaštenim servisima nudi popust od 15% na ugradnju i dijelove: filteri zraka i goriva, disk pločice i diskovi, set zupčastog remena, svjećice i grijači.

“U ovim hladnim zimskim danima veoma je bitno da vozači dodatno brinu o svojim vozilima. Zbog toga apelujemo na redovno servisiranje a mi ćemo kroz stalne akcije nastaviti obezbjeđivati najbolje uslove za to. Kroz ovu servisnu akciju obezbjedili smo specijalni popust na zamjenu ulja i filtera za ulje do -40% i besplatnu dijagnostiku. Na ugradnju dijelova u ovlaštenim servisima pružamo jednu godinu garancije.”, istakao je Alija Šošević, voditelj postprodaje kompanije Vermont, generalnog uvoznika i distributera Peugeot proizvoda za BiH.

Peugeot BiH i dalje redovno objavljuje savjete svojih servisera na internetu kako bi vozačima odgovarao na neka od najčešćih pitanja ali im i sugerisao na šta naročito trebaju obratiti pažnju kako bi životni vijek njihovog vozila bio što duži a svaka vožnja sigurnija. Sve video savjete možete pogledati na Peugeot YouTube kanalu ili na oficijelnoj Peugeot BiH Facebook stranici.
Prijavi grešku


Komentari (1)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...