Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogao bi razlog biti rupe po cestama, šahtovi koji vire po 10cm iznad asfalta, a nije da prilikom registracije ne uplaćujemo za održavanje cesta ali izgleda mi plaćamo za održavanje uhljeba
Moglo bi biti da debilni Balkanci nece da se prilagode stanjem na putevima nego razvaljuju auta vozeci po rupama umjesto da smanje brzinu i zaobidju rupe
Toliki tekst a ne spomenu dva glavna razloga balansiranje guma i geometriju točkova (špura)
Vozač okreće volan?
Cuj naslova, naravno da ide i lijevo i desno, zato je i napravljen.. 😋
Kakve veze ima sta je? Odvezes automehanicaru da pregleda. Sta god da je on ce rijesiti, platis i ides za svojim poslom. Necemo sad svi biti automehicari i zamarati se sta bi to moglo biti kod auta. Drzite se svog posla i onog gdje mozete proizvesti najvecu vrijednost u drustvu, sve ostalo platite druge da rade.
ma da bolje ne znati nista pa pusti da te nasi mehanicari deru ko budalu za neku obicnu sitnicu
"nasi mehanicari" - imas ovlasteni servis. Nema tu pregovaranja nego onoliko koliko je. Platis i vozis. I ides tim nazovi mehanicarima zato sto ne cijenis svoje vrijeme.
moj idze dze ga upravim
A nemamo svi para da vozimo traktore po manjem entitetu... pa kad se vratimo u normalu.. auta nam idu svudge samo ne pravo..
Volan koji se okrece lijevo ili desno.. zavisi o stanju vozaca i zeljom kuda da idemo?
manje motaj volanom
Poznata kod mehanicara' Ko ti je ovo radio'!!
Brlja
Ovo su dobri clanci, bar neko nauci mozda nesta. Brao
Okretanje upravljača.
Cuj izraza "luft" luft ti je u glavi, imamo mi izraz za tu pojavu a to je "povecan zazor"..😅
eto bas mi taj izraz koristimo... kakav zazor. ne siluj jezik.
Sve tacno sto je napisano. Cesto su gume razlog
U zadnje vrijeme sam primijetio da auto osim lijevo ili desno ponekad ide naprijed ili nazad