Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mrak auto.
To nije kupljeno za vozanje nego kao investicija nekog bogatasa da ga kasnije preproda.
@Mi9TXiaomi jeste, ima i te !! Zamisli koji su to paćenici, jbt !! Auto je da se vozi, da se uživa u vožnji , i kasnije nekad, eventualno proda, a ne da ga preprodaješ ko nekretninu, pogotovo po ovakvim suludim cijenama !! PATOLOGIJA TEŠKA, MAJKE MI !!
@cobra112 To je za bogatasa dzeparac... Isto kao sto bi onaj gladni i zedni iz Afrike rekao o nama kakva je to patologija trositi pare na kafu i restorane, tako i mi obicni gledamo u bogatase kad oni trose pare a i ne primjecuju...
Vlasnik iš'o po hljeb audijem, i jednom mjesečno u market...
Vrh , ali samo 218 km to je novo auto mada vozačevo sjedište i ne izgleda baš tako ( slika 21,22 ) ,podmetači ispod nogu ( slika 23 ) ,nekoliko parnica na plastici iznad radija ( slika 29 ) a i sam radio ne izgleda baš kao nov , jbg možda je do mene, ko se jednom oprži poslije i u hladno puše..... ;)
Tebe vodim obavezno u sljedeću kupovinu auta.
Vrijedi svakog eura!
Ovo su bila auta,a ne sad sto prave.
Sada ce ga Bake sebi kupiti, i prosipati pricu kako stedi jer vozi staro auto
150 miliona evra ,:)
Audijev sam fan, auto je OK, sve super, al sa cijenom je zasrao i šefa i stanicu !! Budalaština, tolike pare dati....u kakvom ludom vaktu živimo, jbt !! Onaj hajvan Ronaldo platio Bugattija 9 miliona, ovaj Audija iz 90, 75000 eura !! Fuj, kakav je materijalizam zavladao !!
This is the beast🚖
Kakvo vozilo jbt
Vlasnik je lud!