Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amortizacija je čudo.
Pismo Audi-u. Predlazem da za 12% novca koji ste namjenili razvoju novih modela, kupite zemljiste u Evropi u neposrednoj blizini Jadranskog mora. Trenutno je naseljeno sa nesto manje od 4 miliona stanovnika sa nekoliko cesta, malo autoputa I 4 trzna centra... 1 m2 zemljista/stambenog/poslovnog prostora bi vas u konacnici dosao oko 13,5eura :)
Proizvodnja je tamo gdje je i najvece trziste. Razlika je gdje je dnevna prodaja na razini godisnje prodaje u jednom balkanu naspram zapadne evrope. Koliko znam da WV ima tvornicu u sarajevu. Pozdrav od Audi-a
kupit cu sebi jedan vaki....kad budem ko bake....