Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cirkus. Predsjednik da se tuce ima li to igdje u svijetu? Civilizacijski nazadak uzima maha kako kod nas tako i u regionu.
Vucic slaze i prije nego sto otvori usta. Trebali su ovi iz opozicije ponijeti neki telefon ili skrivenu kameru, pa da pokazu kakav je Vucic lazov.
Znao sam da nisu normalni. Ali da su OVOLIKI idioti, ne mogu da vjerujem.🗑
'Ko će veći kamen dići.' Nema vam spasa žitelji Srbije, kao ni ludoj Sebiji. Poslije 30 godina provedenih u psihijatriji 'Srbija', teško da se više možete vratiti u normalu. Ko vas yebe, sami ste tražili.
Plemena
SuperVucko, super heroj, u svemu naj, najhrabriji najpametniji najjaci. Ide SuperVucko tri prazna mjesta pa supermen, betmen, kapetan amerika, ima covjek misiju da spasi svjet ili pak svet
Srpski polusvet
hahahahahahahaaaaaa, pa u kojoj sam ja vukojebini rodjen, majko draga. Ne Italija, Engleska, Francuska, Austrija, Njemacka, vec na Balkanu...
Tačno su ove Bosančine donele nekulturu u Beograd i Srbiju.
nama ne trebaju. Vi ste ih svaksko zelili
Jeremic je pristasa velikosrbstva, koji nijece genocid.