Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smatram da bi bilo moralno da prestanete Srebrenicu patnju koristit u predizborne svrhe.
Srebrenica se mora koristiti kroz sve kod Bošnjaka isto kao holokaust kod Jevreja
Najveca Alijina pobjeda u ovom ratu je organizovanje Srebrenice.Ne samo sto je ponistio tri godine ubijanja ljudi, koje su radili islamski Srbi pod Oricevom komandom, vec je podvalio Radovanu i pravoslavnim Srbima etiketu “genocidnog naroda”, koju je uz pomoc Zapada uspio da progura.Doduse, citav svijet zna, o kakvom se ”genocidu” tu radi, ali ocigledno ce se to forsirati jos neko vrijeme.Pored toga, pokupili 2 milijarde marake od Srebrenice i ulozili u Sarajevo.
i sta je poenta.da mi srbi sto se nece desiti priznamo genocid a vi ukinite RS.pa prvo ukinite usa.istrebili su milione domorodaca.spanci su bili i gori.ukinite belgiju zbog genocida u kongu.ukinite VB izvrsili su deset genocida.ukinite rusiju.staljin je istrebio mnoga sibirska nomadska plemena.ukinite francusku zbog genocida u alziru.ukinite nemacku.7mil jevreja su pobili.ukinite tursku.ubili su milion jermena.a vi kmecite zbog 35000 muslimanskih civila.ko da vas je stradalo 40 miliona.kmeee
Alija se složio sa ovim genocidom.
Alija je pristao i dao svoj blagoslov na stradanje bošnjačkog naroda u ovoj enklavi u zamjenu za teritorije bliže Sarajevu.
Lažna dogma o Srebrenici ima grešku jer su žrtve ratnici krvavih ruku koji su pravedno kažnjeni. Dogma se glupo podgrijava da bi se legalizovalo ufuljavanje nato nacista u Bih. Neće SDA u NATO folira Bakir jer ćete krv pljuvati. Jašar dobio 20 god za pucanje u ambasadu a za klanje srpske DJECE sude 10 god. Šta nas još čeka od okupatora Mislite da ćete ćariti a samo vas koriste glupi Bosanci.
Gori su od životinja, ma i oni nikad nisu ubili drugo krdo. Čovjek je teško biti a ne čovjek nije.
Konakovic je jasno rekao da nece otvarati teme vezane za genocid u Srebrenici. Dobar li je on Bosnjak...
Vidim tri portreta Alije Izetbegovica. Bez obzira na temu i sve oko toga, treba da ta dva tzv. Univerziteta da bude stid sto su se dali iskoristiti u politicke svrhe. Jedna akademska ustanova i njezina akademska sloboda se ne prodaje za par kifli. Zato i jeste broj 8.544 na academic ranking-u.
Kako 72 kad je maksimalno 30 u zatvorenim prostorijama?
Jebote čim se vi bavite. Narod umire od gladi i korone a vi satraste svaki dan sa Srebrenicom....
Ova konferencija je za nezaborav, a ne da se ovdje raspravlja jer Srbi su valjda jedini narod na svijetu koji može ovo učiniti, a onda pisati ovako monstruozne gluposti. Njima ne vrijedi nikakva nauka. Gusle su jače. Uz njih isto misli i seljak i akademik!
SRBENDE!!!! GENOCIDASI !!! I VI CETE PRIZNATI GENOCID KOJI STE NAPRAVILI NAD BOŠNJACIMA!!! ZA VASA NEDJELA I DJECA I UNUCI IMA DA SE STIDE VAZIS ZLOČINA!!!
Ovi se stvarno rugaju sa žrtvama
svakako slijedi bankrot srbije i genocidne tvorevine..19.000.000.000 treba isplatiti po presudi suda u njujorku..nikoga ne mrzim, naprotiv, ali osvješćenje mora biti..svi sve priznaju, poklone se i naprijed za našu djecu u normalan civilizovan život.
Trebali ste u Vogosci, to im je domaci teren.
Predizborna manipulacija... zalosno
treba pamtiti pa vratiti, ništa drugo nema za reči