Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sutkinja a lopov.. i što onda očekivati od države?
mislim tko nije imao posla sa sudovima i ne može znati o kakvim se prevarantima i lopovima radi.. ljudi nisu svjesni koliko je to ogrijezlo u korupciji i kriminalu.
@ KvaternikEugen18... Samo su oni u 'agu iskreni, korektni i profesionalni. Osudiše genocidaše i ratne zločince, tj. srBske 'eroje.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ne kontam što je s ovim ljudima iz pravosuđa kod nas, ma jel se malo neko digne od ovih pravničića, ono, iste sekunde postaju nekakve mafioze, krimosi, podmitljvci, korumpaši, taldžije.Ima i poštena svijeta među njima, da se ne ogriješim, ali ovi nekakvi baš tom esnafu propisno sjebaše i obraz i posraše i mašinovođu i šefa stanice.
Hercegovka jebizovna do bola .
Vidi se vala da je zna nositi
svi su takvi...jbš državu....
Moj Husrefe i ti se opogani od ovu gnjidu,,,Koja je opajdara,sace ti sve skociti na nos,i one koje si smjestila iza resetaka jedva te cekaju u drustvo,,,
sto jes jes dobra ova nebi joj ruke naplatio
kurvetina udata za lopova grobara, koji tim FUJ
Predsjesnik FBiH ČAvara odbio Mihriji PElak nedavno SKRAĆENJE kazne ! Sad ga Mihrija još može samo dobiti samo ako propjeva o ulozi sudinice , koja sa sigurne distance iz Rijeke prati akciju !
NAvodno je dama kadar SDPa i simpatizer SBBa, evo šokantne biografije, NIJE UHAPŠENA jer su dokazi dostavljeni hrvatskom pravosuđu RADI EKSTRADICIJE SUDIJE !! :((( http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/40458/potjernica_za_lejlom_fazlagic_uspon_i_pad_fazlagicke_fatalne_dame_sarajevskog_pravosudja_i_dzet_seta.html
"Slobodna Bosna" je pisala da je sutkinji Fazlagić, koja je i sama prije rata bila udata za fudbalera "Sarajeva", Husrefa Musemića, stan u Novomn Sarajevu poklonio Alija Delimustafić. Fazlagićkin suprug Goran Cerić nakon izbornog sloma SDP-a, smijenjen je sa funkcije u "BH Pošti", ali je brzo prešao u Radončićev SBB koji ga je postavio na direktorsku funkciju u JP "Pokop". TO JE IZGLEDA I UKOPALO !
Sve Hercegovci, Hercegovci a gdje god pogledas istrage, zatvori, pritvori protiv patriJota. :) Sto kaze ona stara, ko o cemu nego kurva o postenju. :)
Ovo ko u komunizmu, prvo padneš u partiji, pa tek onda na položaju , policiciji u ruke i na kraju u zatvor !
šteta ovakvog MILFa, još su nadrealisti bili prepoznali potencijal....
@Vlahobran91 i sad gori
@gurabija78 Bolje su joj slike u Avazu nego ovdje. Tamo se vidi da se voli bubat. Voli ova muško - promijenila nekoliko muževa vjerovatno zbog male belegije.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/40458/potjernica_za_lejlom_fazlagic_uspon_i_pad_fazlagicke_fatalne_dame_sarajevskog_pravosudja_i_dzet_seta.html smrdljive kriminalne komunjare koje godinama pljuju po dojucerasnjim ahbabima iz SDA, a rade isto ko i oni... Cak su i gori i podmukliji... zato i jesu tu gdje i pripadaju, politickom otpadu... tu ce jos dugo ostati... SJEME VAM SE ZATRLO LOPOVSKO
*******BREAKING NEWS****** Lejla Fazlagic tvrdi da je NEVINA...
Sutkinja se mislila sakritiu Hrvatskoj? Ali Pravda je stigla :))) Kad Lejla propjeva kako su nestale pare bega Zulfikarpašića. Mogao bi sada i Zlatko da se prepadne :))))
hehehe ima se moze se
Bivsa zena Husrefa Musemica
e to je pravo vazan detalj