Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
De ba ne provaljujte se -.- Muskarci nisu ravnopravni sa zenama
Pa treba im omoguciti da budu ravnopraven: Da budu drvosjece u sumi, Da budu brigadiri u rudnicima Da kopaju sa bagerima itd Kad traze ravnopravnsot, zasto im ne dati to pravo?
" Da budu brigadiri u rudnicima" Te zene se zovu "sefice" u Bosni. Jer su "rudarke" cizme. http://www.youtube.com/watch?v=7LBHHiBZopA Obrati paznju kako to Al Jazeera predstavlja kao "ostavština komunističke prošlosti ove države" i kako nicim izazvani krenu da pricaju o potpuno nevezanoj nesreci od prije 40 i 50 godina. Sta se promijenilo u medjuvremenu pa odjednom zene ne idu u rudnike? Nista puno. Dosla Al Jazeera i takoto...
zene traze ravnorpavnost samo kada njima odgovara. kada trebe nesto tesko raditi onda je to muski posao. ja nisam protiv jednakosti polova. ali npr. nije mi jasno kako zena u policiji ce savladati nekog lopova od 120 kila?
Hoce li im 'uspjesna biznismenka' Diana Jenkins odrzat predavanje na temu 'kako sto bolje udat picku'?
Zena koja je dama zasluzuje da bude iznad svakog muskarca jer to moze biti dobro i za muskarca, ali kod nas je to toliko rijetko da ce jos malo postati i endemska vrsta.
Dakle zena koja je dobra za muskarca vrijedi vise? Auuu... jake determinacije. To ko krava sto vrijedi vise koja daje vise mlijeka (jer to moze biti dobro i za muskarca) nego ona koja pozivi dug i sretan kravlji zivot i ne bude pretvorena u mesne nareske.
Samim tim sto si iz mog komentara izvukao to da zena vrijedi ili ne vrijedi i poredjenja sa kravom dovoljno govori o tebi i tvome poimanju zene, ja nisam nista mislio niti rekao u tom kontekstu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kad navuku one ***zovne stikle osjecam se ko mali cuko. samo bi da me miluju
crnci nose stikle???
tvoja mama
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
smijesno
Pa bile su ravnopravnije. Jednom. Onda su se pocele zamotavati, odricati kontracepcije, okretati bogu...
zamotam ti ja staru
ubij se jednocelijski organizmicu
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
PA I NE TREBAJU BITI TREBA DA MI EMINA GANIĆ VODI DRŽAVU EMINA - KOJA JE INAČE U KONSTANTOM PMS, BAŠ KAO I ONA MALA PLAVA FUKSA ŠTO JE MODERATOR NA FORUMU
...jaro, otuca li ti konačno taj kamen? :)
Hajmo ugojene palamudjushe sa po po kile zlata na sebi, recite nam i vi koju niste odavno