Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eeeee ali nije ovaj text potpun...fulali su za ovog lika da je od ranije poznat policiji zbog brojnih slicnih djela...tako da uskoro opet cemo ga sresti na ulici slobodnog kao pticaaaaaaaaaaaaaaaa
Nismo mi ni zemlja bez posla. Nismo Njemacka, ali se moze naci posao, naravno potrebno je raditi da bi zaradio koji dinar. Ili se ubijati u skoli 5-6 godina pa raditi laganije, ili derati fizikalu, ali moze se zaraditi na posten nacin. Ovi koji pljackaju i kradju, radili bi to i da smo Svicarska, jer bi oni da imaju love i lijepo zive, a da se ni sekund ne potrude oko toga. U zatvor, pa na prinudni RAD.
Dobra nam Drzava te pruza mnoge mogucnosti za ovu nasu omladinu, naravno u kradji, ili odlasku iz ove rupe zvane BiH, jer naprosto nema buducnosti niti boljih dana sa ovim majmunima na vlasti...
Mladi nemaju posla, nemaju nikakve perspektive, bez marke su u dzepu...odatle ovakvi potezi.
Za ovu struku uvijek ima posla, vid´ 23 godine, tek zavrsio srednju razbojnicku i odma´ kreno´ u biznis!!!! Jebbem te drzavo!!!