Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Saslusavaju ih na 33 obrtaja ili 600 000 obrtaja ili na mp3
Sve je to goli lopov
.......još jednom:NIJE OVO CENTRALNA BANKA BIH, OVO JE SAMOPOSLUGA "KOD KOZARIĆA":))))) IZBIRŠITE OPET!
.......haloooo KLIXEEEEEEE gdje nesta moj komentar????????????????????????????????????????????????????????????
.....bravoooo jadniciiiiiiiiiiiiiii heheheheheheheheheh
.....HAHAHAHAHHAA IZBRISAŠE PONOVLJENI KOMENTAR HEHEHEHEHEHEHEHEH JADNICIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII:)))))))))))))))))))))
Sto niko ne saslusa Kozarica. On je svojim neradom (odnosno striktnom poslusnoscu prema strancima) uzrokovao daleko vise stete Bosanskoj ekonomiji nego pisljivih 600000 KM. Covjek ima platicu 16000 KM i placen je da neradi nista (oni koji razumiju monetarnu politiku razumjet ce ta ja to pricam)
...sad će i tebi izbrisati kao moj TOP komentar po ovom pitanju:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
ih vi njega jadnika uhapsili a sta je sa ovima na vlasti oni ipak najvise prisvajaju
Ovo su sve znakovi da skoro niko nevjeruje u ideju BiH. Dodik i kompanija bar imaju muda da izgovore - cak vise iskrenosti pokazuju u svojim izjavama. Da vjeruju nebih je stetili svaki dan.
Samo na robiju poslat jedno 10 godina pa ce doc pameti, kad na budu imali sta jest, lopovi jedni pokradoste sve odreda, narod nema sta da jede
Hapsite Fahrudina Radoncia? Zasto nije platio milion KM poreza kada je avaz predao Azri?