Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad ce "demokrate" priznat da su ukrali 5 drzava? ;)
cukerberga razuzmijem..zna on dobro ko i ja da je narod popušio tu priču, i uvijek će je popušit jer niko nitša ne čita
Ja, veliki fanatik novog američkog predsjednika gospodina Donalda Trumpa, jasno i glasno kažem da je 97% američkih i svjetskih medija, kao i internet servisi poput facebooka bilo usmjereno protiv pobjede gospodina Trumpa prikazujući našeg novog predsjednika doslovno kao monstruma što je masonska laž i pedoliberalni BS. Pozdrav iz Žepča.
TRUMP nije ni blizu Killary,ona je ZLO-ZLA!Velika je razlika kada dođe na vlast SITA osoba,i osoba koju ne možeš kupiti.Za njega sam bila još kad je počeo kampanju.I vidjela sam da CNN samo ga pljuje i lažne izjave iznosi.Dok recimo RT istinu iznose.Čovjek kaže kako jeste,ne umotava u celofan i mogu samo popu**iti :)
Ako su i protiv koga bile te lažne vijesti bile su protiv Trumpa. Pa medijska hajka je bila toliko ofirna da mi je drago da je pobijedio! Posebno zbog vas KLITORISE!
A sta ce reci zuckerberg za nase glavne portale na fejsu- cik.ba i ekskluziva.ba ! Ono treba zabraniti ,oca mi!
Hoce li priznati da me je proglasio mrtvom....😂😂😂😂😂
@kiki- ..hahahaha...vjerovatno si umrla za njega 😂😂😂😂😂hola kiki, como estas 😂😂😂😂😂
Ziva li si Kikice, il' je to tvoj nemirni duh?!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
"Svaki cigo svoga konja hvali"!