Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ w iz tvoje izjave vidim da iz tebe govori neznanje... bjednici tuku žene, a ne muslimani ili ini. činjenica da je djevojka (ili su oboje) bošnjakinja, meni (valjda i svakom normalnom muškarcu), ne znači ništa u odnosu na činjenicu da je napadnuta od strane \"jada\". @ True možda se ipak trebao uzdati u pravdu i sačekati presudu... možda bi ti uradio tako, možda bi ja uradio tako... uzevši u obzir sve činjenice koje su bile protiv njega u ovom slučaju, možda je ipak postupio ispravno... možda bi i ti, a možda bi i ja... jedno se samo pitam: \"da li bi BiH za tebe i za mene uradila, što je Srbija uradila za miladina?\" a za izbacivače... nemam komentar, kao što nemam komentar za \"izbacivače\" ispred suda.
@kenan Upravo tako! @ True Izbacivaci !?Hm, koliko je bilo sudskih policajaca neki dan ? Nekao su mi \'\'uvenuli\'\' ! Covjek je reagovao ljudski ,refleksno ...I ja bih na njegovom mjestu pobjegao iz USA, dali bi im dozvolio da mi upropaste zivot dugogodisnjom robijom , a koliko znam spominje se preko deset godina teske robije... Steinhaurovi su izmedju ostalog i porodicni prijatelji Klintonovih ,i koliko bi to bilo fer sudjenje jasno je potpuno ! Zamisli da imas sina njegovih godina i da se nadje u takvoj situaciji ? I da mu prijeti robija kao npr kriminalcu tipa Kucevic u mnogo gorim uslovima u zatvoru u tudjini ! I to zato sto je stao u odbranu jedne djevojke i to bosnjakinje ( a znas koliko smo zatrovani ovdje )od jednog arogantnog budzovanskog sina, cija je snaga u tatinom novcaniku...Da je to uradio moj , nista mu ne bi zamjerio ! Nego bi gledao da ga iscupam iz bule ,koliko god imam snage !
Da je tako bilo ovaj konj ne bi pobjegao u Srbiju. Zasto bjezati ako si samo pomagao nekom? Zasto nije sacekao sudjenje i doveo svjedoke da potvrde da je tako bilo? Mozda je on stvarno ovdje samo zelio da pomogne, ali svi njegovi ostali potezi pokazuju suprotno. Druga stvar, ko je on da udara i sudi nekom drugom. Svaki klub ima izbacivace koji su zaduzeni za to a ne da svako ko dodje u klub moze da zavodi red i mir.
BOs..n.CI mu.s.l.mani su navikli da tuku zene.. To smo vidjeli juce kada je TASIM tasalcio a svi se smijali okolo.. e kada je ovaj mladic udario kretena koji je prisao i sa ledja uhvatio za g.uzu djevojku njegovog najboljeg prijatelja [uzgred oboje su vasi 100 %] onda je to za osudu .. S.Har.ia zakon moze da prodje kod vas kod nas nece
@MakeRS mislim da si u pravu... jako je puno poluistina i djelimično ispričanih priča sa ciljem usmjerenog formiranja mišljenja javnosti. ako je tačno to što govoriš (a volio bih da jeste) onda priča ima skroz drugačiji izgled. onda ovaj sportaš nije \"razbojnik\" nego heroj. i upravu si... kamo sreče da je jedan ovakav \"razbojnik\" bio ispred zgrade suda neki dan... a svima ostalim bih poručio da dobro razmisle prije nego iznesu svoje mišljenje o bilo kojoj informaciji koju čuju, pročitaju i, zašto da ne, vide. svaka priča ima, najmanje, dvije strane, a tek kada znaš obje možeš donijeti pravi sud.
Hartija trpi sve ! Bilo bi korektno reci, makar na ovom portalu ,sta se u stvari dogodilo ! Taj Bryan Steinhauer,bio je u tom disko klubu bio bezobrazan i agresivan prema djevojci (koja je uzgred receno bosnjakinja). A Kovacevic je stao u odbranu i nije ga pretukao...Kada napises pretukao,zamisljas sutiranje ,gazenje ili sl...Udario ga je samo jednom, ali je Bryan Steinhauern nezgodno pao i udario glavom u ivicu tamo necega. Kamo srece da je neki dan neko stao u odbranu one jadne zene pred sudom BiH. Kada\'\'onizi\'\'(a za Kovacevica su svi \'\'onizi\'\')Bryan Steinhauer,nasrne na zensko toje ok, a kada neko uzvrati onda se kukumavci... Miladin je sportista i uzoran student , a medju takvima je malo licemjera ! Uzgred Bryan Steinhauer potice iz uticajne i bogate jevejske porodice. Da li je takvima mozda sve dozvoljeno ?Da li im se svi tebaju sklanjati s puta !Siguran sam da Miladin nije zelio da nanese toliku stetu mladicu , ali samo gnjide ne bi reagovale !
kreten majmun idiot nadji hajvanu nekog svoje visine pa ga tuci jos ko pi**a se ispario u domovinu tebe treba objesiti na sred knez mihajlove da ima pravde mamu vam vasu, 900 tisuca je premalo
joj jest dobar
Čiji li je ovaj Miladin?