Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fašistička imperija nasilnika i okupatora pljačkaša prirodnih sirovina silovatelja i masovnih ubica sami su srušili nebodere kao povod za okupaciju arabije i afganistana, a to vam je rekao bivši talijanski predsjednik, njemački mninistar odbrane itd.
kako vrijeme sporo prolazi, reko bi covjek da se to desilo prije 10 godina a ne prosle.
eto vam bosnjaci nove mete
s obzirom da znamo sa su blizanci prije gradnje \"znali\" da ce biti sruseni od strane mossada, i ova zgrada vjerovatno ima isti kraj ! wake up !!!!
bit ce je lakse pogodit
Od tolike je simbolicne vaznosti za Amere da se zavrsi ova glavna zgrada do 104 sprata da Je prva zgrada napravljena cisto do novca poreznika a da niti jedan kvadratni metar prostora nije prodan! inace 2008 su tek stavili temelje a trebalo Je jos 5-6 godina da zavrse freedom tower a trebati ce jos 7-8 godina za druge zgrade u kompleksu!
Mevludin zatrazio vec vizu ...
U New Yorka? Bitch pleaasee...
Ima da ga srusim cim krajnice na avionu zamjenim... One stari rodijak Dragan rusio, I na kraju da kazem da ovo nije nista koliko KRAVA MOZE SKOCIT
Bogu plakati, sto ubise 3.000 ljudi da bi ocistili parcelu i izgradili novu atrakciju. Masno su naplatili od osiguranja. U vremenima radikalnog kapitalizma, ljudski zivot je izgubio vrijednost.
tako znači, na istom mjestu gdje su bili blizanci WTC....
Sve ću ja to kalašom ratatata
Znaci, pis.nula sam od smijeha kada sam ovo bidjela btw. podsjeca me ne A.vaz
TERORISTI!!!! TERORISTI!!!! TERORISTI!!!! TERORISTI!!!! TERORISTI!!!! TERORISTI!!!! TERORISTI!!!! TERORISTI!!!! TERORISTI!!!! TERORISTI!!!! TERORISTI!!!! TERORISTI!!!! TERORISTI!!!! TERORISTI!!!! TERORISTI!!!! TERORISTI!!!! TERORISTI!!!! TERORISTI!!!! TERORISTI!!!! TERORISTI!!!! TERORISTI!!!! TERORISTI!!!! TERORISTI!!!! TERORISTI!!!! TERORISTI!!!! TERORISTI!!!! TERORISTI!!!! TERORISTI!!!! TERORISTI!!!! TERORISTI!!!! TERORISTI!!!! TERORISTI!!!! TERORISTI!!!! TERORISTI!!!! TERORISTI!!!! TERORISTI!!!! TERORISTI!!!! TERORISTI!!!! TERORISTI!!!! TERORISTI!!!! TERORISTI!!!! TERORISTI!!!! TERORISTI!!!! TERORISTI!!!!
Srpski world trade je za sprat visi od Americkog : http://static.panoramio.com/photos/original/46644035.jpg
Ljepsi avaz hahahahhaahahah
Hoce moli se igrat pilota opet?