Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
idioti bijete se izmedju sebe dok vam cionisti ubijaju gazu i sve zivo u njoj
E moje napacene Bosnje...jedino ste vi uz Sarkozija i Obamu,bili za ovaj sljam koji je dosao poslije Gadafija....jeste li sad zadovoljni....pa sa,Gafafi je "monstrum" kojo je gradi,ciji si gradjani zivjeli u miru i blagostanju....ovi su ANDJELI koji pale...ubijaju...ruse...gfje gradjani ne smiju proviriti iz kuce....i Asad je monstrum,dok je ISIS andjelska organizaciha puna ljubavi
A sto amerkanci i evropljani napravise finu demokratiju u Libiji matere se im nahebem fasisticko-francuske i onom cifuta sto se sad svaki dan vuce po sudoma sarkoziju.
a ko su ovi poginuli i ranjeni ? one njihove zivotinje ili jadni civili odnosno putnici
...nema tite, stoka se za vratove pohvatala...poznato nam je...
...ajd, uozbilji se...
" Sto amerikanaca rastavi ni Bog ne sastavi "
Eto, kad se medjusobno krkaju i pogine ih dosta u jednom danu, kao i u Gazi, onda tome posvetite samo jedan clanak i to nakon par dana borbe. A kad su sukobiu Izraelu i Palestini, koji ionako traju godinama, to je glavna vijest na klixu vec 10 dana. Ne mozes na naslovnici vidjet nista drugo. Upravo ste Vi najveci nacionalisti, vlasniče i urednici ovog nazalost nekad normalnog web news portala.
...od mržnje žive i političari i "neovisni" mediji...a ovaj avazlija što su ga doveli je ostavio "zavidan" trag u istoriji bh novinasrkog smetljarenja.
Novinarski šljam, zamisli portal koji ti zabrani komm samo zato sto napišeš da su mi informacije bajate ko mudo Muhameda Filipovica.
u Libiji rat zbog radikalnih islamista, u Tunisu rat izmedu vlade i vehabija, u Egiptu situacija pred rat zbog sudjenja radikalnim islamistima, Izrael ratuje protiv Palestine, u Siriji rat protiv islamistickih ekstremista koji su napali drzavu, u Iraku rat protiv terorista samoproglasene islamske drzave, u Afghanistanu na vlasti dovedeni talibani, u Nigeriji djeluje islamisticka teroristicka organizacija Boko Haram...................
America was here...
Nema vise "diktatora"... Americka demonkratija unisti Libiju.
Cvjetace i Sirija... Nazalost.
https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTH6YR6qBUHoB_4TGfGqnPN3SdM8GYIRMHrXfz-9zyYT_FV7BvW
PRIKAŽI ODGOVORE (1)