Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo naprijed Asade, deri vehabije
veliki selam bratu asadu deri kozojebe
Cudim se i ja zasto klix jos nije objavio kako je iracanin silovao 10 godisnjeg djecaka u austriji na bazenu jer kako kaze dugo nije J****...Ovi kozohebi zaista testiraju nas europljane a ak ovako nastave samo pridonose tome da ce se mozda cak i prije pojaviti neki novi hitler a i njegove SS divizije koje ce ici od kuce do kuce i za razliku od zidova ovaj put rijesavati muslimane bez obzira bili oni u europi ili bili pridoslice iz ovih vukojebina,to je realnost!
neće da objave jer štite terorizam
i sad lafo pobunjenici zajedno sa isilom zele u evropu? nema ajd mrsh nazad na assadov nisan odgovarajte jer ste pusili americki kur ;)
Uzas! Jadna djeca i zene. Imam osjecaj da su upravo oni najvece zrtve ovog rata. Odgovornim za patnje sirijskog, irackog i afganskog naroda zelim da se zlo, koje su priredili ovim narodima, jednoga dana svali na njihovu glavu.
KLIKSE ŠTO NE OBJAVIŠ Austrija u šoku: Irački migrant silovao dječaka (10) na bazenu Uplakanog dječaka u kabini za presvlačenje primijetio spasilac koji je odmah slučaj prijavio policiji. Iračanin Austrija u šoku: Irački migrant silovao dječaka (10) na bazenuFlickr Irački migrant (20) koji je stigao u austrijski prihvatni kamp tzv. "balkanskom rutom", brutalno je silovao
Jadan obican narod a ovima drzavama sto zakujahu da im se djeci ovo isto desi
mali sa prve slike baš ima finu glavu aerodinamičnu za igranje fuzbala
KLIKSE ZAŠTO NE OBJAVIŠ ZAŠTO ŠUTITE NASRTLJIVI MIGRANTI ZAPREPASTILI BELGIJU 'Njih sedmorica su opili pa grupno silovali maloljetnicu, a radikalizirani 14-godišnjak je sve snimao'
@HafizOmer naRAvno kliks ni riječi o tome
veliki selam bratu asadu deri kozojebe
smrt assadu i rusiji sloboda siriji
veliki selam bratu asadu deri kozojebe
Kao što su je Libijci dobili...e glupače. Imam utisak da ovde komentarisu djeca od 12 godina. Ako nisi dijete onda si izrazito glup.