Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hajmo braco potamanite izraelske teroriste za sva vremena!❤️💪
imate li stida napisati u naslovu Palestinci, obicni ljudi koji ginu bez oruzja
Ovo je posljedni Muslimanski narod koji se nije prodao za dunjaluk i kojima je Kuran vodilja i oni ce sigurno pobijediti
Braca spremna ko tigorvi
Za svakog poginulog cionistu plati preko stotinu palestinske djece plus dvjesto civila za odmazdu. Toliko o hrabrosti...
Cionisti ne znaju šta je mir evo 75 godina, a neće ga imati ni u budućnosti jer padat će ovi arapski diktatori, a 450 miliona samo Arapa neće htjeti ih uopšte tu više u Palestini gledati. U svijetu se stvaraju anticionistički pokreti. Američka policija mora hapsiti svoje studente jer je na univerzitetima sve jači anticionistički pokret. Njemačka i Francuska zabranjuju anticionističke proteste. Silom se ne spašava cionizam.
Palestinci su najhrabriji narod na svijetu. Oni ratuju protiv USA, Izraela UK itd, a bukvalno ni od koga nemaju nikakvu pomoć. Čak i kad bi htjeli da kupe neko oružje ne može da dođe do njih, jer su hermetički zatvoreni. Bez odobrenja Izraela ni čačkalica ne može ući u Gazu. I onda kažu Ukrajinci se hrabro bore, koji imaju čitav zapad iza sebe, u poslednje dvije godine su potrošili na vojsku više nego Rusija. Kao Srbin bi otišao da se borim da strani Palestinaca, da je moguće.
Partizani/gerilci nikad nisu izgubili rat
Samo jako i ostro prema cionistima...Upucujte molitve vjernici ...
Sve oči uprte u Rafah a Hamas ih dere na sjeveru Gaze koji su chifuti kao očistili,ma nemogu chifuti njima ništa haman i sada sam sasvim siguran da su svi muški u Gazi Hamasovci💪
Ako se ja dobro sjecam Izraelci su prije 2-3 mjeseca rekli da su unistili sve hamasove brigade na sjeveru gaze. Sta je sada ovo?
Dobro Hamas dere genocidni otpad.Svakodnevno im nanose gubitke u ljudstvu i tehnici.Tzv.Izrael nije navikao na ovolike gubitke.Sa Jemenske strane nanešena je ogromna ekonomska šteta.Na sjeveru je Hizbullah izvršio pritisak i raselio 100 000 doseljenika.Jutros je Haifa pogođena strahovitim raketnim baražom.
pogan jevrejska, zadnji im ovo praznik bio. ne mogu da pobijede ni pored tolike pomoci amerike i americkih specijalaca dole
Na zalost nemaju oni neke sanse, niti imaju pravu vojsku niti neko oruzije da se brane :( Ovdje samo ostaje da se neko jaci umjesa ili da se nekako dogovori mir.