Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najveci fasisti u svijetu poljaci, kad ne piju isto su male mace kad se nalocu jbo cetnike za njih...rusi njima trebaju red zavest :)
JEEEEEEEESTE MOJI ?
DA JE NJIMA OVO ORUŽJE :D KOJI BI TO DERNEK BIO http://tinyurl.com/qfe7jmj
Koji spin ,sad ove što su protiv pederizma nazivaju radikalnim ultranacionalistima.Nidje veze.Znači imaš izbor, ako si peder tad si liberal ako si protiv onda si ultranacionalista.
Ovo što si napisao je toliki idiotizam da nisam baš siguran da li si ozbiljan, ili to treba da bude neka sofisticirana vrsta trolanja.
Kakvo trolanje pa ko god ne podržava pedere on je fašista valjda si dovoljno ozbiljan da to vidiš.Ko su pederi.Zašto paradiraju.Koga briga za njima?Daj molim te.Čega je to mjerilo.A idiotizam je duboko ukorjenjen u tvojoj glavi samo udari u zid .Zasijaće zvjezde.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Vodene topove i gumene metke - tako se to radi. A u Sarajevu na svakoj fudbalskoj utakmici belaja, a policija jedva da se odbrani. Fino postaviti dva tri mitraljeza sa gumenim mecima kod svakog ulaza u stadion i izrešetati bagru, odmah bi bili disciplinirani kao jagnjad.
...hrpa tdi patriota, lagano mentalno ometenih...
POLJACI LUĐACI NAJJAČI SU