Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve su ovo znakovi za one koji ih zele vidjeti !!!
..svi čekamo svoj red!
Zeus opet popizdio.
A zasto je onda Bog kaznjavao Bosance i Hercegovce u majskim poplavama ? Ako je ta vasa teroija tacna...ondaaa... zbog poganog jezika i onih kojima je draza tudja nesreca od sopstvene srece.... Pu... koliko ste nakaradni i jedni i drugi i treci...
Koliko bolestan moras biti da bi se tudjoj muci radovao?! I tu svoju bolest prikrivati islamom, koji je cist od svake ljudske poganstine!? FUJ! Da vas podsjetim, o vi koji sebe smatrate ispravnim sljedbenicima Bozije upute - nedavno su grcki navijaci na nekoj od utakmica razvili transparent "Srebrenicke zrtve nece biti zaboravljene!" i ujedno zatrazili "Slobodu za Palestinu!". Dakle, postoje ljudi i neljudi, a Bozije je da upucuje na pravi put koga On hoce i da odlucuje kako ce ko skoncati i gdje ce biti prozivljen. To nije nase, nase je da se trudimo da vjerujemo i cinimo dobra djela, jer:"Onima koji budu vjerovali i dobra djela cinili - dzennetske basce ce prebivaliste biti". A likovati nad necijom patnjom zasigurno nije dobro djelo.
Netreba vam IDIL Bog dragi vam vraca ;)
ON vraca vjeruj mi a to sto si ti cifut to je tvoja stvar ;)
...sta li to onda veliki Allah vraca Palestincima poslednjih 60 godina, ali kao sto Grci dobijaju "kaznu" kroz vremenske nepogode tako je i nesretni Palestinci dobijaju kroz Izraelske rakete, zar ne...?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Neka malo neka...
Zato! Jesam li dobio milion dolara?
NEDAJTE SE BRACO GRCI...UVEDITE VIZE OVIMA IZ 23% IZ ĐABALABADA
Mi smo nastanjeni na 23% od 100% BOSNE I HERCEGOVINE dok vi niste prikljuceni srbiji niti imate svoju drzavu nego ste prinudeni biti BOSANSKO HERCEGOVACNI ENTITET. draze mi je biti nastanjen na "23" gdje mogu biti Musliman nego na 100 gdje bi bio komunist. :)) Ne gleda svako isto na "23".
дримсикл,.."муслиман" се пише малим словом, није националност....и нека је теби лепо и комонто.....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)