Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Osjetio se na sjeveru Islanda??? Za to bi mu trebala jačina od barem 10 stepeni po Rihteru :) ISLAND = OTOK/OSTRVO Znači osjetio se i na sjeveru ostrva kao što vidite na slici :) , a ne na sjeveru Evrope :)
Samo sad čekam Hadise u komentarima...
Aman jarabi i Allahove snage! Zadrmalo ostrvo paga je i prepolovilo BISMILAHIR RAHMANIR RAHIM, IZA ZUL ZILETIL ERDU ZILZALEHA, VE AHREDŽETIL ERDU ESKALEHA, VE KALEL INSANU MA LEHA, JEVMEIZIN TUHADISU AHBAREHA. BI ENE RABEKE EVHA LEHA, JEVMEIZIN JASDURUN NASU EŠTATEN LIJUREV AMALEHUM, FE MEN JAMEL MISKALE ZERRETIN HAJREN JEREH, VE MEN JAMEL MISKALE ZERETIN ŠEREN JEREH.
Kad ti vidim sise tvoje, tresu mi se gaće moje
Uzas....
....strava
a ja taman se naložio tamo da se iselim
....ne bih im bio u koži...
sad ce dodo raspisat referendum za ovaj zemljotres.. 25.11