Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sreća pa su svi zaključani u kuće zbog korone!
jedan objekat oštećen i Klix ubacio 11 fotografija tog objekta iz različitih uglova
Tako strašnuje izgleda
Obrusili se dijelovi krovova na par najstarijih gradjevina u Melbournu. Zemljotres se osjetio vise kao nalet iznenadanog talasa - slicno vjetru koji je iznenada zapuhao i snazno zatresao prozore. U oblakoderima i visocijim zgradama je bilo ozbiljnije. Vlasnik jedne kuce istrcao vani i napao radnike koji su molerisali na susjedovoj kuci - "Sta to vise radite? Cijela mi se kuca trese."
Interesantno kako se zemljotres javi baš kada su najmasovniji protesti u Melburnu protiv fashizma c-19, i to zemljotres baš u Melburbu! Da ne poznajem HAARP tehnologije, baš bih pomislio da je slučajno. Samo što u 21.vijeku slučajnosti takve vrste ne postoje
Pa molim te malo nam piši o HAARP tehnologiji i kako utiče čak na tektonske ploče preko jonosfere.
@ZgSax Hahaha, još treba da te besplatno edukujem! Izvoli istražuj, čitaj, uči, pa nam onda pričaj o jonosferi i tvojim zapažanjima. Ne misliš valjda da je npr Tesla u kafani pričao o svojim analizama i zapažanjima neukom puku?!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sad idemo u logore!!!
bozja kazna , nevjernici..
iesтel ga osieтili
Nikad vise, razorni zemljotresa ne znam da bilo, to znaci da nikad gori ljudi nisu hodili ovom zemljom, mozda oni prijasnji narodi.
I Bog vidi nepravdu sta rade narodu u australiji pa hoce malo da smiri situaciju al ce garant optuzit one nevakcinisane i za zemljotrese nisu se pridrzavali pravila
Bog smiruje rušenjem? Idi na zrak negdje, prošetaj
Boze sacuvaj …