Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HARRP
ja vam nudim humanitarnu pomoć..perzijske tepihe da na njima boravite i spavate vani... neće vam cionistički lobiji sigurno pomoći ..oni vas samo muzu i isisavaju svaki atom vaše ekonomske snage a vi i dalje podržavate genocidašku državu Izrael...
bosanski jezik je jezik koji su zbog svoje ljepote srbi i hrvati prenjeli u srbiju i hrvatsku pa ga sad nazivaju svojim
@IO9 svaki onaj od tri sluzbena u BiH, a ni jedan ne koristi ekavicu ekavicu koriste oni u BiH koji ljube guzicu Srbiji i dodvoravaju se srbijancima iz razloga koji normalnim ljudima nisu poznati. Tako danas u Banjoj Luci mnoge mrdje tvrdim glasovima pokusavaju govoriti mekom ekavicom pa je to nevidjen teror za usi i pamet.
Prije copy/paste radnje, dragi novinaru, barem provjeri da li je članak koji preuzimaš, napisan na bosanskom jeziku. Nije teško.
pocelo ja da i njih trese...neka neka eto bozije kazne...