Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ja, vidite oni kad naprave štamparsku grešku, povuku proizvod i isprave je, a vi kad napišete post sa 5 miliona štamparskih grešaka, ostavite to tako.
Niko to osim njih ne prati, vec od Vjetnama cini mi se. \"Federal reserves\" to gruha ko s maslom.
bas si plitak i zavidan, a mi smo samo realni ( ustvari punopravni gradjani Amerike) i postoji milion razloga zasto mi, \"dijasporci\" kako nas nazivas, volimo nasu ameriku koja nam je pruzila nebrojene mogucnosti da zivimo kao ljudi i zato volimo i cijenimo sve americke vrijednosti a dolar nam je zbog takvih kao ti nekako najdrazi i vrlo rado ga donesemo i potrosimo u Bosni...
sad jos samo trebas biti dovoljno lud, da povjerujes u ovo :)
Dolar i euro su ista g.vn. S ovom konstatacijom se, naravno, neće složiti bh. dijaspora u SAD-u jer su oni zaslijepljeni Amerikom i njihovim sr.nj.m.
Ma samo pusti u promet, I onako nece vrijediti nista za koju godinu.
mogu oni stampati bez pokrica koliko im je volja
nije ni cudo sto je vrijednost dolara u zadnjih 30 godina dramaticno opala, jos malo pa ce vrijetit ko marka
opet neke malverzacije hoce li im iko stati u kraj konacno zajeb.a.vaju cijeli svijet i ekonomije drzava koje su se borile za napredak i dobar standard
AMERIKA STAMPA LOVU ISTO KAO I SRBIJA KAD ZAGUSTI,A TAKO JE BILO I U JUGOSLAVIJI BIVSOJ PA SRBI SAMO NASTAVILI PO STAROM SISTEMU KAO I AMERIKANCI POSLIJE VJETNAMSKOG RATA.KOJE VLADE I POLITIKA U PI NA KVADRAT JAKE.....
nek ih meni daju :D
Hahhaha. Tako providno. Prvo su odlučili da naprave inflaciju tako što bi upumpali 10x više dolara nego što ima u opticaju da bi smanjili rast ekonomije japana i kine. pa su nakon posjete gospođe merkel shvatili da bi taj potez uništio ekonomiju njemačke, sad ko fol povlače naštampane dolare jer tobože nalazi se crna mrlja koju niko nije vidio na milijardu novčanica. Živjela Amerika i saveznici.
Mogu oni. A nama drugi stampaju.
Meni mrlje ne smetaju...apsolutno...ni najmanje :)
i tako bezvrijednim papirima se daje vrijednost kroz finansiranje ratne industrije odnosno naucnih dostignuca koji je prate - ondje gdje pocne rat drzavu zaduze kešom koji nema vrijednosti i daju ga drzavi na koristenje dok ista trosi na MTS... :) ladno jasno i cisto :) kako drugacije objasniti devalvaciju dolara od pocetka rata u iraku ;)
Izvinte domene je. Bio mahmuran pa pomijeso boje.