Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da Bog da mu vec za ovog zivota Bog presudio i doveo Orbana u tezu poziciju nego izbjeglice iz Sirije! Djubre jedno rasisticko! I ono malo pomoci odbija pruziti. Zgadili mi se madjari, slovaci, cesi i poljaci. Fuj!
Saudijci su zemlja koja je dala najvise financijskih sredstava do sada za izbjeglice Sirije. Ima skoro milion izbjeglica. Jordan je drzava koja je na izmaku snaga i koja je primila nekoliko miliona izbjeglica, Turska primila 2-3 miliona. Svi ostali manji daju financijsku pomoc ali i primaju izbjeglice. Ovo sto gledate po Zidovskim svjetkim i prozapadnim medijima je pranje mozga druze. A koliko ljudskosti su pokazali madjari, slovaci itd?
Jordan inace ima 5 mil stanovnika, trenutno ih je tamo ukupno skoro 10 miliona sto izbjeglica iz Sirije sto iz drugih krajeva. A Saudijska Arabija je dala vise od svih ostalih skupa. Evo cinjenice...https://m.facebook.com/notes/islam-mohamed/saudi-aid-to-syrian-refugees-is-enough-truths-revealed-lies-exposed/10156125779865294/
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Stav EU mora se poštovati, jer referendum kao demokratsko lravo građanja na izjašnjenje nije u skladu sa politikom EU. Okruglo 50% baca sumnju o broju izlaznosti građana.
ma nemoj pricat,kod nas sad ne zele da arapi dolaze i turci a kamoli imigranti , a da sad udje BiH u evropsku uniju bilo bi jos vise pogotovo bi se prikljucili i afrikanci ,zato ne lupetaj
@carsijaner najbrojniji emigranti u Evropi su bosanski Muslimani. Njih preko milion je napustilo državu u zadnjih 25 godina.
Ovakva izlaznost je bila i u RS, samo su to njihovi statističari 'podigli na malo veći nivo' da bi izbjegli blamažu
Koji su ovi madjari debili, a u RSu izaslo preko 245% glasaca i svih 348% glasalo ZA.. :)
I sto je najgore priznace Him..