Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce i Klix zabraniti
...zalosno je sta se desava u svijetu!
zapadu nikako ne pase jaka i stabilna turska i sve ce uciniti da je destabilizuju
ljudske slobode na zavidnom nivou...
Turska je bila jedna od rijetkih muslimanskih zemalja gdje nisu ratovali. Sad i oni hoce da se tuku.
Klixu ostavi se tamo nekih tema, pišite o ovim separatistima koji se ponašaju kao da je '95-a... http://www.nap.ba/new/vijest.php?id=10127
POLAKO ALI SIGURNO I TURSKA POSTAJE TAMNI VILAJET, KUKU TI JE OBIČNOM ČOVJEKU.
Turska je bila jedna od rijetkih muslimanskih zemalja gdje nisu ratovali. Sad i oni hoce da se tuku.
Lijepa demokratija koju promovises Turska, toliko je lijepa da se Ataturk u grobu okrece
@oroboros isto kao što se Drug Tito okreće u grobu od čuda šta primitivci i neljudi mogu napraviti od onakve divne i bogate zemlje. Drugo Tito se sigurno okreće u zemlji. Za vrijeme njegove vladavine nije bilo gladnih, nisu se otvarale nego su se zatvarale narodne-sirotinjske kuhinje a ove DEMOKRATE SE UTRKUJU KOJI ĆE SE PRIJE POHVALITI OTVARANJEM JOŠ JEDNE PA JOŠ JEDNE SIROTINJSKE KUHINJE. TO JE DEMOKRATIJA SDA, SDP, DF I INIH KVAZI PARTIJA U OVOJ ZEMLJI, SRAM DA IH BUDE. PENZIONERI IME IMAJU OD 330 DO 600 KM I NA SILU UMIRU OD GLADI. TO JE DEMOKRATIJA KADA JE PAPAK FORMIRA.
Kina ukida i ponovo aktivira Twitter, Youtube, Gmail i desetine drugi servisa na sedmičnoj bazi. Zašto bi ovo bilo interesantnije od njihovog slučaja, i zašto se niko ne brine za kinesku demokratiju i ljudska prava?
A ko je rekao da je Kina demokratska zemlja?
Slažem se, samo ne vidim razlog zašto je ovo interesantnije od kineskog slučaja. Ako nemaju demokratiju, imaju ljudska prava.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Eto vi znate da je samo zbog ove fotografije.
nabijem ja njihovu demokratiju i erdogana na kitu. zalit normalnog naroda
Znas ko sam smucalo. Sin Alije, pozomao turaka koji nosi i Tursko prezima a koji kazem da mi Turci nisu braca jer je razlika markantna. Nisam divljak kao oni. Bio sam u Turskoj i ni blizu civilizirane evrope. Imas li jos koje primitivno pitanje?
Nabiju i tebe svi turci,pa kome bi bilo gore👊
PRIKAŽI ODGOVORE (1)