Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...."Malezijski premijer Nadžib Razak je jučer objavio da su nove analize satelitskih snimaka pokazale da se Boeing 777 srušio u južnom dijelu Indijskog okeana"... pa ovo je vise postala cista zayebancija. ovdje definitivno nesto smrdi
A najbolji dio je "svi putnici su mrtvi". Taman ko da je našo 200 leševa, pa eto onih 39 su garant poginuli.
Kol'ko vidim, biće ovdje još dosta posla, i čisto sumnjam da su sigurni u ono što izjavljuju........
jucer objavište da je nađen, lažovi napaćeni.
Igre velikih za Bog zna kakav poremećen ritual... trebaju pitati Mahatira šta on misli...
Ko je jučer gledao preskonferenciju malezijskog premijera jasno mu je da je ovo jedna velika muljaža. Nigdje i nikakvih dokaza nema, ali eto oni znaju da je avion pao tu i tu, a prije toga 17 dana nisu imali pojma šta se dešava. Ne znam šta se desilo, ali mi je jasno da malezijski zvaničnici lažu. Imam osjećaj kao da lažu u nečije ime. Valjda se prvo iznesu dokazi, pa se onda daju zaključci, a ne iznesu se samo zaključci.
????, pa da li je taj avion pronađen, kao što je već javljeno ili ga još traže ? Bilo bi smiješno da nije žalosno.
Ima li koja vijest osim potrage za malezijskim avionom ?