Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prije pojave alge vidjena je grupica srba koja se okupala na plaži
ajkule dobile :D
I alge su dakle nacionalisti... Klix visoko ti hvala;)
Krofna i Mufa su MegaMaharadze :)
Alge...da,da
...bem vas glupave :)...da je članak o kontinetalovim gumama, vi bi završili u nacionalizmu...
@ Srbin.ba.rs tako je brate sve do jednog naša REPUBLIKA mora i biće samo SRPSKA
Mozes zajedno sa srbin.ba.rs
Mozes molim te da od.je.bes lagano sa ovog portala, bilo nam je fino bez tebe... mislim da vecina to zeli ,pa nam ucini to zadovoljstvo.
@mufa da nisi toliki nevjernik znao bi da je dovoljno puknuti prstima u dzenetu odnosno raju za kokice a vi sa vasim glavnim izvorom ateizma i zla - wikipedijom cete goriti u vjecnoj vatri, marvo
samo sanjaj, ja mislim da ce biti obratno, mi imamo iskustva u borbi bez oruzja a vi nemate sad nista ni podrske...
Pvi Klixovi komentari su za plakat od smijeha...:))))
kako misliš napravit kokice bez vatre,spodobo zatucana?
@mufa ti si idiot, ovo je ocigledno jedan od predznaka sudnjeg dana a takvi kao ti sa svojim naukama i wikipedijama cete gorit u paklu dok vam se mi budemo odozgo smijali i jeli kokice dok vas gledamo
Idioti niste čuli za pojavu koja se zove CRVENA PLIMA... malo se obrazujte...
srbine.ba.rs je b-e m ti mamu
Ne znam što bi čovjek mogao gore napisati od ovoga što je napisao ovaj srbin.ba.rs. Kad će klix.ba više konačno reagirati i rasističke genocidne napise gdje se Bošnjake naziva glodavcima i štetočinama i poziva na njihov pokolj ovakvim \"dosjetljivim\" komentarima i ukinuti anonimne komentare? Ovo prevršava svaku mjeru, normalnog čovjeka ovakvo što čitati užasava i čini bijesnim te stvara morbidan osjećaj frustracije. Ne želim znati da ljudi koji mogu nešto ovakvo napisati uopšte postoje, ali me klix.ba svaki dan na to podsjeća.