Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbija i Bosna, PRO-IRANSKA BRAĆA!
Kad razmislis o cvjetanju okeana,otocima plastike, Fukosimi, Cernobilu, fekalijama u Dubrovniku i ostatku Jadrana/Mediterana/Atlantika/Pacifika, smecu na Mont Everestu, ogoljavanju i krcenju suma, zagadjivanju rijeka, ekocidu u Klokotu,"17. jezeru", nekim nuklearnim pokusima, neboderima u HongKongu,termo/neklarnim/hidro/kakvim-sve-ne-elektranama, dodje ti da nemas djecu. :(
Tu treba rat kako bi svak znao koja mu je tezina i vratio se balans u regionu, ovako US and A preti Iranu , a Iran radi isto za USA.
SAD polako, ali sigurno gube moc. Najbolji dokaz je Ukrajina, pa Venucuela. Cak u Siriji su se pokazali kao veoma neuspesni da vode politku i rat. Jedino kome mogu da zavrcu ruku je smesna EU.
i Srbija hoće u EU hahaha
Tako i treba, dosta je prijetnja Amerike, ni Iran ni Irak ni Sirija ni Palestina nisu nikada kročili Americkim tlom i nikad nisu otvoreno prijetili Americi. Polako se svijet budi i shvaca sta je Amerika, svacijoj vladavini dođe kraj pa ce tako i Americkoj....
@Hoschef iran otvoreno preti vec godinama, idkazjz vec odacno i zelje da "izrael izbrisu sa lica zemlje".....
Izrael na aparatima
Amerika ne zeli da ti imas svoje misljenje o zivotu vec sto ti amerika nametne.
Podrska za Iran, nemojte samo dozvolit da vas uniste kao Libiju.
ne treba se nikom uvlacit u shupak i biti sluga...bolje grob nego rob...
Podrsku dajete zemlji koja medju ostalima unistava muslimanske zemlje na Istoku. Da mi je samo znat koja se to zemlja okoristila od Irana.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kina stara europska drzava