Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Spakovace neke cobane budale na dugu robiju i zavrsen problem. U moskvi uvijek ima olosa koje bez grize savjesti mozes poslati na dozivotnu, iako nemaju veze sa djelom o kom je rijec.
hahahh... FARSA
Koliko je mare fasov'o ovaj nesretnik?
Hitler,Staljin,Tito,dinastija Kim u S.Koreji,Milosevic,Putin...isti recept,ista procedura,isti rezultati...
Priznat će umiješanost . ..htjeli ne htjeli
uvjek ista fora , ali prolazi pravo, uvjek ima levata za povaluti.
Ovo je kao u bivsoj yugi. Uhvatis bilo koga ali po mogucnosti da bude musliman i natjeras ga da prizna krivicu. Ovi uhvaceni su ceceni.
logicno da je musliman oni su najposteniji i najfiniji trenutno u svijetu hahah
Bas me cudi da je priznao :)::)
Putin je proziran, sada hoce da iscenira da ga je ubilo toboze kriminalno podzemlje..pa taj recept je star milion godina. Predpostavljam da ce se nesto strasno "slucajno" i ovima dogoditi, njih ce eliminisati neki "Nemcovljev pristalica" iz "osvete".
kazes da je Djindjica ubilo podzemlje I u istom dahu 'nije Milosevic da radi takvu glupost'... znaci sam priznajes da mafija nije puka mafija vec radi po narudzbi, jel tako?
Da, Putin zauzima Krim i vrsi agresiju na suverenu drzavu..to je sitnica, ali neki tamo Nemcov koji ga javno optuzuje za rat u Ukrajini, eto vala Putin se njega ko biva bio bojao(po tebi), smeto je nekoj nadri ili nepostojecoj mafiji, a Putin ko biva demokrata,dzentlemen,oprezan.. de ba ne pravi se lud, ko ubija Putinove protivnike u Rusiji od 2005-6? mafija? ne budali.i da jeste,radi po narudzbi.
Putin je LAZOV.
Dont mess with Putin 😜