Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajd pa nek vam bude sa hajrom
I Hajro kaze da za Erdu
ne seri vlahinjo
Svi smo mi ERDOGAN..
PRVI NESLUŽBENI REZULTATI GOVORE DA JE ERDOGAN POPUŠIO TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Niko kao Kemal pasa Ataturk
Ocekuje se pobjeda Erdogana, ali mnogo slabija u odnosu na prethodne izbore. Isto tako ocekujem da CHP odnese pobjede u velikim gradovima Ankara, Antalija, Izmir i eventualno Istanbul. Ukoliko se to dogodi, bice to pocetak kraja Erdoganovog represivnog i kompromitovanog rezima.
izbori u turskoj...........bas me briga
i jel SDA pobjedila sa obecanjem zlatni kasika
nikad cuo, imas li neki video snimak koji ce to potvrditi.
Pa kome je obecavao, mozda Turcima. To nije nikakva tajna da je prvi Presjednik BiH ostavio svoju drzavu u amanet Turskoj. Mi smo braca po vjeri, Allah uzviseni je naredio da se pomazemo, nije Musliman onaj koga ne zaboli sto njegov brat po vjeri pati na drugom kraju planete, tu ti je sve jasno kao dan.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
erdogan je najbolji. uz tebe je i zvornik i tetovo i zadar i postojna i šabac. ti si naš vođa. povedi nas erdogane. mi smo tvoje ovce.
nemoj tako javno kmet jedan
mi smo vasi begovi ,mi vladamo vama,a erdogan nam daje podrsku
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
52 miliona Turaka, od toga 10 miliona korisnika Twittera i 30 miliona korisnika Youtube :D Sta mislite da su oni koji koriste ove 2 stranice i kontakt sa svijetom dali glas Erdoganovoj AKP ?????
Kao prvo Turaka ima 75 miliona, a samo u Istanbulu je 16 miliona :D. Drugo, otkud znas koliko njih ima twitter i youtube... Jesi brojao? Trece, nadgledas li i ti njihove glasacke listice :P. A i turska dijaspora ima pravo da glasa kao i svi haha. Pozz.
ERDOGAN uz tebe smo
samo glasnije.....sad javlja da te nije najbolje cuo
pa idi onda u tursku tuko jedna ako si uz njega.puna vam usta turske a opet necete tamo da idite ziviti i radit.vec se hvatate evrope u to vama mrske evrope.ko vas ne zna skupo bi vas platio.licemjerni do bola.