Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ajde Turci šta čekate, popravite nam natalitet kao nekad :)))
Mi smrdimo :(
dok Turkinje dolaze u Bosnu, naše Srpkinje idu u Tursku na j.e.b.a.č.i.n.u i oplođavanje, znaju one iz priča od svojih prababa kako Turci dobro g.u.z.e...one jadnice koje nemaju para za odlazak u Antaliju Istanbul ili Bursu trljaju svoju rutavu p.i.č.k.u i svršavaju gledajući kršne Turke u turskim serijama
kako si samo glup jarane, uopste ti sabina ne odgovara.
našem Nebeskom narodu ne trebaju abortusi, nas satire bela el-kaid...pardon bela kuga, jer smo impotentni i jer nam se ne diže, a i kako bi se dizao kad se prežderavamo nezdravom \'ranom kao klempetinom, gibanicom, čvarcima i zaljevamo se šljivovicom kao braća Rusi vodkom, pa im žene Ruskinje idu na zapad da je je.b.u, a usput nešto i zarade a tako i naše srpske žene sve više čine...
Sabina, Sabina, ne ljudsko biće, o tome ne govorim. Već život. Neka si prokleta zbog svojih pobačaja kako ih samo olako opravdavaš. Zamišljaš da će ti okretanje glave od vlastite prošlosti donijeti duševni mir. A mogla si se igrati sa svojom pobačenom dječicom, ona te gledati svojim okicama tražeći od tebe zaštitu. Uz svoj dječji osmjeh tepati tebi izražavajući ti povjerenje i ljubav svojim gugutanjem.
bozju volju sebi kuci provodi, a ne nameci je drugima. moderna medecina je vrlo jasna po pitanju razvoja fetusa, samo nase tumacenje pojma \"ziv\" je itekako nejasno. nekome je ziv spermatozoid, nekome je covjek ziv tek kad ima nervni sistem, nekome kad ima vitalne organe, a nekome tek kada se rodi. u prvih nekoliko sedmica razvitka fetusa, rijec je samo o relativno malom broju celija. te celije imaju POTENCIJAL da se razviju u ljudsko bice, ali govoriti da je stotinjak celija ljudsko bice je totalna glupost. oplodjena jajna celija = ljudsko bice? idi obrazuj se.
Zagovornici moderne medicine još se ni među sobom nisu uspjeli dogovoriti kada započinje život. Vode se polemike oko toga. Po božjoj volji, život nastaje odmah po oplodnji. Eh Sabina, Sabina, sad kad si tugu osjetila zbog svojih grijeha i mladalačke ludosti i pobačene djece, kasno ti je za kajanje.
nije ni na tebi, a ni na legendama iz zeljeznog/kamenog doba. moderna medicina se pita.
Novi život je počeo već u zametku. Nije na tebi da redefinišeš šta je život a šta potencijalni život po svom subjektivnom nahođenju.
skidam ti kapu do zemlje, pravo si mu rekla. kao i još par komentatora - da smo zbog takvih ovdje gdje jesmo. ja bih ga samo još priupitao, ako žensko tijelo koje POTENCIJALNO nosi novi život (jer sve dok se dijete ne rodi ne znamo hoće li živjeti) pripada b.og.u i državi, valjda tom istom b.o.g.u i toj istoj državi pripada i moj q-rac pun spermatozoida, koji također POTENCIJALNO nose novi život? znači li to da moram b.og.a i državu pitati kad krenem d.r.k.a.ti - jer ću upropast bacit milione POTENCIJALNIH života?
Kjafiru, samo vjeruješ da si musliman. Uzaludno se nadaš dženetu jer nisi ti ni vidio šta je Islam i šta se očekuje od vjernika. Zaražen si sekularističkom politikom i osmanskim sektašenjem što ti je ulilo iluzorno vjerovanje u nekažnjeno predavanje hedonizmu. Predaj se vjeri svojoj istinski. Pristupi nama koji ćemo ti pomoći istrgnuti se iz osmanske zablude.
po turskom zakonu, ova agencija nije uradila nista nelegalno, ali je ipak zatvorena. moralna policija? vecu im je stetu ovaj potez nanio, nego postojanje same agencije. sad im je kredibilitet otisao u klinac.
Dobar, dobar! :-D
OVO JE BOSNA! .. . ......... .. /¯/) ..,,,,,. . . .../¯ ./ . . . . . . . /. . / . . . . /¯`/\'. .\'/¯¯/ . . . /\'/. /. . /. . /. /¯\\ . . .(... . . . . ..........) . . . \\. . . . . . . . ... ./ . . . .\\................../ VEHABIJE MARSH NAZAD U SVOJU WOLFOFUKOVINU ODAKLE STE SLJEGLI! VODITE I OVAJ SDA BALILUK SA SOBOM!
Ha ha ha ha ha Dzevade zakasnio si, udala sam se davno, ali hvala sto me nasmija ha ha ha ha ha ha
Sabina udaj se za mene!