Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.b92.net/news/pics/2008/10/111626449749070245e6f44078969682_MidCol.JPG Pogledaj ovu sliku Toliko o tome kako mu ništa nije bilo
@pipin babo marsh stoko ti ces mi dirat malog. jeb.o li te pas ulicarski.
Sine, doklem ču ti ponavljat da se ne p.r.o.s.er.avaš kad neimaš šta pametno reč. Idi kuči p.i.š.at pa spavat
bosanski kreteni,vidi im samo faca kretenskih seljackih!nek uzivaju sad u zatvoru sa crncima!
joj kad se upoznaju sa crncima,portorikancima... pa kad ih presavite i uceraju sa leda.bice karanja...
Tipicno od nas, nemozemo kontrolisati nasu temperamentnost! Treba neko da nas dobro sibom po guzici da bismo se naucili pameti.
tako je to kada su tamo sve bosanci iz motika, metle, gornjih kuca i sl. mjesta. sumnjam da sarajlije rade slicno.
Ovaj Mitar je ŠKUTORSKA šupčina.
...Mitre Mitreeeeeeee Genocidni.
Znate sta, svaka čast onom Kovačeviću! Stat na stranu svog druga Bošnjaka, pretrpjet onoliku muku, ne znam dal ste pratili svu onu frku oko ovoga pa to je haos bio po NY, po Srbiji da bog sačuva, još danas čitam da ga neki američki advokat nazvao kukavicom, a šta je to trebao da uradi da ostane tamo i da čami 20 godina po onim njihovim zatvorima... Sve najbolje za Kovačevića i njegovu porodicu!
M i t r e n.a.p.u.s.i s e t u r s k e K.U.R.C.I.N.E.
2 godine u Americkim zatvorima znaci \"FUCKED FOR LIFE\" zao mi je momka
Dobro je prosao da ga bosnje nisu priklale.
Glavno je da su dva nevina Bosanc a iza resetaka a krvolocni srbin u svojoj krvolocnoj matici! zalosno je vidjet mizeriju od nase drzave kad nije sposobna bila branit svoja dva drzavljanina koji su nevini?! Z A L O S N O!Sto je isto cudno to je da se tek danas njima daje presuda,koju li to igru igra Amerika?imaju svoje pijune u korist NACISTICKE srbadije? BiH4EVER!
Ovaj sto je 3 mjeseca bio \"u komi\" je bio u klinici svog oca i matere, a navodno nije ni dan bio u krevetu. Nije New York nista bolji od Sarajeva, prije nego sto izmarises nekog prvo provjeri ciji je :S