Zbog Assadove represije
0
Zatvara se francuska ambasada u Siriji
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi Asadovi su bili moderna monarhija na vlasti, kakvi da su bili bolji su od vehabija i Saudijske Arabije. Sirija je jedna moderna drzava a ne kakvu je pokusavaju prestaviti zapad i ostali neprijatelji Sirije. Nazalost isti scenario ko u Libiji se sprema mjesecima. Demon-kratija koja nema nista sa demokracijom, nazalost.
nesta je truhlo u drzavi danskoj. Evo ga libijski scenarij je blizu, prvo su bili poceli zatvarati ambasade, pa su onda slali kojekakve predstavnike un, a potom su udarili zracne udare. Dakle ako asad bude glup i ne zatrazi vojnu pomoc u naoruzanju i ljudstvu od irana crno mu se pise. Za njega je kljucno saveznistvo biti sa iranom da dozvoli perzijskoj vojsci da udje na tlo sirije. Zarad njegove zemlje koja je toliko stara srijia saladinova zemlja gdje lezi jedna od najvecih svjetskih vojskovodja uz hanibala, cezara, napoleona, mahmeda fatiha (ovaj je srbima zanimljiv XD) iako ne volim arape jer me podsjecaju na srbe isti mentalitet necovilizovani i da nije arapa srbi bi se osjecali usamljeno kao p.i.c.k.i.c.e
Bilo je vrijeme prije sezdeset godina kad je Francuska bombardovala Siriju, Damask, Liban ......historija se ponavlja.