Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato sto svjetska elita hoce da "opogane" Islam na sve moguce nacine.Kratko i jasno!
Skrati, cionisti!
Nije zato. Nego zato sto su 99,999% terorista muslimani.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ma da.Svako piše ono što mu paše.Mamoyebac Brejvik je nagomil'o dva kamiona mesa,pa ništa.Ko biva pomračen um,a sad će još malo diplomirati u zatvoru ,ako već nije.Kaže da mu je Karadžić idol,zbog čega i vjerujem u pomračenost njegova uma.r Nerdin Ibrić ispade terorista,staviše mu tekbir u usta,a on psovao majku četničku ubicama svoje porodice iz rata(koji vjerovali ili ne još rade u policiji ), u osvetničkom činu.A onaj gmaz iz Bos.Grahova ubi Ferdinanda i Sofiju i posta nekakav qrčev heroj.
Eh, a kako je psihički oboljela osoba uspjela zapaliti ARHIVU Ppredsjedništva BiH ? Nakon što je nakratko prekinula obilazak grada sa Jednom Turkinjom u svojstvu turističkog vodiča sertificiranog od nadležne službe kao psihički zdravim ? Utvrdila desna ruka Predsjednika Izetebegovića tužilac Čamapara !
bijelci, fini ljudi, slabog zdravstvenog stanja...
"Not a Terrorist until proven Muslim"
Pa komplet zapad je bolestan tako da me ne cudi nista:)
Polako bice dok napisu jos par zakona i poostremjere
Nemam ja tu snage i volje da kažem ništa . čitave svjetske sile , televizije , tajne službe rade na tome , i uspjevaju da naprave od svakog Muslimana potencijalnog teroristu. sve mi je to nekako zamrseno nesto petljaju . od 11 sep. ubise one u Bostonu kazu ceceni , ubise Bin ladena , ubise une u Parizu. u redu ali sto ih bolan ne ostavise žive pa da im sude . Ali bi onda nesto isplivalo , ovako je naj bolje mrtva usta ne govore
Jasno je zasto. Zato sto su 99,99% terorista muslimani.
mrs hebo ti sestru.... hitler pobio milione...nije musliman..... staljin pobio milione...nije musliman.... ameri pobili 20 miliona indijanaca, hiljade afganistanaca, iracana, vijetnamaca, i 160 hiljada japanaca u dvije sekunde...ameri nisu muslimani...cetnici napravili genocid u bosni i na kosovu ..ni oni nisu muslimani....cifuti ubijaju palestince.....ko je terorist...odjebi u skokovima.....smece....
@AllfaQmegga Jesu bili u ratu, ali nisu teroristi.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Po definiciji terorizma (izvor Google dictionary): "Neslužbena ili neovlaštena upotreba nasilja i zastrašivanja u ime političkih ciljeva", znaci da je terorista onaj kojem se dokaze (ili za koga se misli? - diskutabilno) da ima neki visi drustveni motiv djelovanja od samo licnih motiva. Mislim da je ova definicija presiroka, i da je to problem razlicitog imenovanja terorizma, pa se onda to politizuje kako kome odgovara. Nazalost cesto ispastaju pogresni, doseljenici i ostale manjine.
Zato sto je islam najbrže rastuća religija na svijetu(uz ateizam, koji nije religija)prema nekim procjenama u dogledno vrijeme bi moglo biti najviše muslimana na svijetu. Ne vjerujem da to odgovara zapadu, pa se redovno pokušava omalovažavati Islam sa nečim što nema nikakve veze sa izvornim Islamom.
Izborni Islam je ono sto piše u Kur'anu i ono što je sunnet. A u Kur'anu piše "ko ubije jednog čovjeka, kao da je ubio cijelo čovječanstvo.". Sad objasni mi gdje se u to uklapa ideologija ISIL-a??
Ne vjerujem u ovo nikako. Viknuo 'Britain First! i ovo sedmicu dana prije referenduma??? I sada peticija da se otkaze referendum? Bili ubodena nozem i ubijena metkom? Nema snimke iako so dogodilo na ulici? (btw ova zena bila aktivistica za Palestinu...
Pa dobro nista novo i Brejvik pobio onolike ljude i bolestan covjek da je nekim slucajem bio Musliman pohapsili bi i macku njegovu a ne ljude bliske njemu znaci nista novo
Bitno Islam pljuvat.