Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvih sve bolesnika ima na ovom klixu, to su priče. Kaže ovaj sjebala ga gravitacija, ovaj kaže nije imo stepenica da siđe, a ne mogu ni da zamisle kako se osjećaju porodice poginulih. Vidjeli bi oni da se nekom od njihovih desi to kako bi bilo i da li bi bilo tako duhovito. Rahmet u duši svim' nastradalim, nedo Bog nikome.
Vjerovatno djeca koentarisu. Ne vjerujem da bi neko ozbiljan to izjavio posebno mi koji smo rat prezivjeli !!!
nasi tramvaji i autobusi su na nivou africkih banana republika,kosovo ima vise autoputa od nas,aerodrom ko malo vece kino u londonu,al u njemu je bila kladionica,cackalicu nismo plasirali na evropsko trziste,al eto kao raspravljamo o padu aviona....
Ja glupih ljudi,oni na snimku avionske nesreće,reklamiraju let Sarajevo - Doha.
Dobro su mu odradili servis, da bogdom nisu
Poslednji let boinga 707 necu vise da strahujem za tebe
Upalo Fočaku pola marke u WC šolju, digo avion u zrak...
makar su ih nasli. MH 370
Ljudi nemaju grama mozga, ali imaju jbni internet!
@ commie Pa ovo je dno dna. Bolje i da smo ostali nečujni, nego što čujem i vidim ovakve stvari. Fuuuuj!
@ Commie Čuj nedostižno?! :-) Otkud ti ispade pa misliš da je nedostižno! Mi već u kamenom dobu sa ovakvim primitivcima.
Ja opet ipak mislim da je ovaj avion narusio zracni prostor nekog nevidljivog teroriste koji leti i moze pustati lasere iz ociju.. Sto ste ga ljutili.. Americka propaganda at her best.
Evo jedno pitanje koje me muci. Na slikama i snimku se vidi da helikopteri kruze oko planine na kojoj nema snijega. S obzirom da se radi o skoro 3000 m.n.v i da su skijasi sa obliznjeg skijalista culi udar aviona, kako to da na ovim djelovima nema snijega. Ako ima neko kompetentan da odgovori, Hvala
Razumijem to sve, da je mozda juzna strana izlozena suncu, ali radi se o Alpama i 3000 m.n.v, bez 3 metra snijega nema price,a ovdje nema ni centa, isto kao na moru.
Anovi_an, oko 2.000 metara je bila visina, ima dosta snimaka, na ovome se ne vidi najbolje, ali tacno iza ove planine imaju druge na kojia ima snjega.. zona do koje su mogli doci halikopteri je ta, osim toga, avion se rasprio na skoro 1000 metara visine (nanize), i vecina snimaka prikazuje taj dio.. svakako, u tim djelovima Alpi ima klimatke fenomene (nesto poput oluja), gdje u ponekim kotlinama uopce nema snjega cijelu godinu,iako se nalaze iznad 2.000m (sorry, nisam expert u vezi Alpi, ali cijelim dn kletan neke izvjestaje o ovom pa su pricali i o prohodnosti pa to rekli)
...popio šofer jednu rakijicu kod Mufida u kafani pa ga omamilo _
arn_magnusson znas sta je jedan iskusni stari instruktor letenja rekao: Pilot je samo moderni ime za pilota, a stjuardesa je modero ime za konobaricu koja sluzi pice i hranau a oda cisti