Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Lik Pa tim sam shvacas da ti je izjava rasisticka. Inace ne bi ni napisao predposljednju recenicu, sa takvim pitanjem...
@Africa: Svaka čast za komentar, u sridu! ;) Za ovakve maloumnike je baš što kažeš civilizacija to što ovi \"moderni\" imaju nebodere, a nema blage veze da su ti neboderi izgrađeni pljačkom i porobljavanjem naroda poput ovih afričkih. Cijeli Zapad je izgrađen na tuđoj nesreći.
mm
ma samo vraceve smaknut, to su njihovi politicari
Africa je bio kulturno najbogatiji kontinent prije kolonijalnih pohoda. Zivili su u potpunom skladu s prirodom za razliku od europskih varvara koji su vjesali prosvjetitelje, krcili sume, proizvodili zivotinje samo da ih pojedu itd... nista se do danas nije puno promjenilo. Ako gledas dali je neko primitivan po tome koliko ima nebodera, onda si primitivniji od svega sto osudjujes. Najprimitivnija stvar koja postoji je oduzimanje zivota, a Europljani su istrijebili citave narode novootkrivenog kontinenta Amerike, koji su takodje zivili u skladu sa prirodom. Ali doc ce sve na svoje, polako;)
rasne predrasude i netrpeljivost
nije ni balkan daleko od africkih zemalja. dzaba se tjesite.
oni ko Albanjerosi
Covjek je covjeku vuk.
Allahu dragi zastiti!
Afrika, divljaci..
Afrika je najprimitivniji dio svijeta, a implikkacije koje proizilaze iz toga su siromastvo i zaostalost u svakom smislu. Uzrok svih nedaca koje su zahvatile taj kontinent, posebno juzno od Sahare, su primitivni i nesposobni ljudi za nesto bolje. Sami su uzrok svih svojih nedaca. Netko ce napisati da je moja izjava rasisticka, ali neka i obrazlozi zasto tako misli. Vjerujte kolonija