Istraživanje iz Saudijske Arabije
1
"Zapošljavanje kasirki je vrsta trgovine ljudima"
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne kontam kako njihove zene mogu privući mušterije kad su zamotane ko nindze ? Hajd znaj mozda se arapi loze na lutke :)
Joooj ovih ludjaka,najbolje je da zene drze u staklenom zvonu...
Ma-mi-cu vam he-b-em divljacku, vidio bih ja kako bi vi zivjeli da nemate nafte, u pecinama ko talibani u Afganistanu eto kako. Samo ih nafta vadi, a u glavama su u praistoriji.
A kod nas i na zapadu ŠEFOVI ionako g.uz.e žensko osoblje...heheh...ZAR NIJE TAKO...naravno da i sinovi im u tome pomažu...heheh
Cuj ovih kako vrijedjaju Islam i pravovjernike. Al' ddzba gluhom saptat. Kaze fino Bog svevisnji : " Ali vecina ljudi ne zna".
Najžalosnije je što Bošnje koji imaju u prosjeku 3000-5000 KM kredita drže lekcije Saudijcima koji su imali oko 100 milijardi $ suficita(viška) u budžetu ove godine, eee moj Bošnjo glupi! Oni čuvaju svoje sestre a naše idu na Jadran konobarisati
Ne treba nista ruzno o is lamu pricat ni pisat,oni sami to rade,samo ih treba pustit.
je l to posr.anik svojim govnj.ivim umotvorinama izje.bo to je za vijek vijekova retar.dirano mus.limani su po defaultu kompletni debi.li
Čuj ovog mog " dvojnika " @ kevin . Puna mu usta kur...ca a krivo mu što ja pričam ono što mislim . Tačno neznaš u koju vrstu da ga svrstaš . Obriši se oko usta pošprico si se ki...tom !!!
U pravu si, u krščanskim zemljama žene se ipak malo dostojanstvenije oblače od ovih naših fufi
Zamotam ti mami k.u.r.a.c. oko ušiju, primitivni vlaški babunu
- bili muslimani nekoliko godina za vrijeme i nakon Poslanika. Al štaš, zatucani idioti su najbliži saveznik Amerike - dok ima nafte...
Jao taj glupi svijet za njih je sve HARAM
Arapi se napale i kad cuju zenski glas. Sto toplije i sto manje odjece to bolje! Kome se ne svida ima S. Arabija!
oj ameriko oslobodi nas islama
Kod nas zene seksualni objekti od dolaska komunizma a mi se nasli pricati o islamskim zemljama. Ne kontam roditelja ili brata koji moze svoju kcerku/sestru od 16 god. pustiti da u minjaku izadje. Gdje je nestao stid. Sutra kad dodje trudna kuci bice gdje sam to pogrijesio. Jarane kad izadjem ljeti na ulicu stid me od silne golotinje. Hvalisemo se(mislim na bosnje) da smo muslimani a uporedite oblacenje zena u jednoj krscanskoj zemlji i u nasoj. Fuj.
nije samo kasirki nego počev od pekara pa nadalje,to je kod nas opšte poznato