Komentari (168)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
.....zaboravio pozvati židove iz SAD da se presele u izrael:))))
ko da bi americki Zidovi uopce zeljeli zivjeti tamo
Winner cinista zivi u genocidnoj 7,5 miliona a vani ih ima 8 miliona o kojim ti desetinama miliona pricas ????
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...čista kopija Hitlerovog govora! skino ga u dlaku!
equus pa i vrabci na grani znaju da izrael ima nuklearno naoruzanje zahvaljujuci velikom bratu...
Joj ko to kaze???Izrael teroristicka drzava...
Ova gore slika ima dosta slicnosti sa ovom slikom: http://oi57.tinypic.com/25hg9hz.jpg
Ovo me neodoljivo podsjeca na onaj Karadzicev govor u skupstini BiH pred pocetak rata
Kao da su mu Saudijci pisali govor. Dok se Iran i Saudijska Arabija prepiru Palestinci izumiru. Bošnjaci su imali sreću da su zbog nečega Americi bili zanimljivi, inače bi i oni čekajući pomoć od braće izumrli 1993.
vidi kakav si h...bo tatine svatove ma malo mladu cincipr
a sta hoces da ubijas arapski svjet eto ti ces se pitati hoce li iran napraviti nuklearku jebo ti svoje unuce pod sred analnog otvora
E nek Ti imas nuklearno a ostali Jok
Koju gresku Hitler napravi, sto ih sve ne potamani krv mu....To mu je minus
Reče fašista i baci.bombu na školu, bolnicu i obdanište u Palestini
Pa što čekaš? Kreni u džihad u Palestinu. Umri boreći se na Allahovom putu jer nema veće nagrade na dunjaluku od onoga što te čeka u džennetu. Samo nemoj preko Sirije jer nećeš ni stići do Izraela. Najebat ćeš ili od šiitskih džihadista jer si sunit ili od sunitskih džihadista jer si po njihovim standardima munafik i murted. A njima je preča borba protiv murteda i munafika nego protiv nevjernika.
O čemu ti frajeru? Na kakvim si ti gljivama? Ako misliš da nisam u pravu s ovim što sam napisao, slobodno daj svoje mišljenje. Ovo što si napisao je čista glupost i nema nikakve veze s mojim komentarom. IS je veliko zlo, isto kao i Izrael.
Kad sam procitao naslov smijao sam se 15 sekundi!
Za tabe i tvoju državu su Hitler i njegovi saradnici b ili morotvorci.
Cionist se malo usr'o.. malo usr'o...
Joj vidi Bošnjačkih licemjera!!! Pa neki dan su hvalili Ameriku kada je ***rtirala ratne zločince u BiH i govorili "Amerika naš veliki saveznik." Što se promijenilo? Kud brže?
I Palestinci su isto promovisali smrt, tiraniju i džihad. Samo Netanyahu govori pravedno. pfff u sta danas ovaj svijet ide.