Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lazu zapadni thruhli mediji. Osama ne postoji, Gadafi ne postoji, ni NATO ne postoji. Kina, doduse, postoji, i ne bi joj bilo milo da bobme padaju po Sjevernoj Koreji. Gadafi je totalno izolovan, i podrzavaju ga samo sitni htjeli-bi-i-oni-biti teroristi kojima masovna ubistva vlastitog naroda nista ne znace.
bobardovali bi oni i njega da ima \"zapadnu\" naftu ispod svoga pijeska.
Što ti je reći pravda moćnika... Ne bombarduju onog tiranina u Sj. Koreji koji je 1000 puta gori i veća prijetnja, ali zato bombarduju Gadafija koji je svome narodu obezbijedio životni standard kao niko prije.